Ojla čvekice
Tažana...pa sva tam tam tako s trebuščki kot s tedni nosečnosti.
Ufff tele kile ja...men gre totalno na jetra ko me kdo vpraša in kok si se zredila? In najraje rečem še premalo kukr velik lahko pojem. Se spomnim ko sem rodila Laro in pride čez en mesec sorodnica na obisk in me vpraša neki po kilah in jaz sklepam da sprašuje s kolkimi kilogrami se je mala rodila in ji pač povem, ona pa ne, ne kok jih imaš ti sedaj, ti je kaj ostalo. Mater me je na rit vrglo. Kr neki no, takih stvari se ne sprašuje, vpraša se kako si, kako počutje in nosečnico ali pač žensko ki rodi se ji reče da lepo zgleda. Pa kaj so kilogrami kle sploh važni. Ljudje so tok preobremenjeni, da je joj. Jaz npr. se ena tistih ki me je v nosečnosti sama voda, ko sem prišla dam iz P sem imela sam še 3 kilograme viška, v dveh tednih sem prišla na svojo telesno težo, ja imam srečo ali pa ne. sreče se ne meri v kilogramih jaz pravim!!! In držite se tega pravila. Važno je kako se počutiš sam, in delaj na tem da boš zadovoljen sam sabo, ali z +20kg ali pa z idealno izklesanim teleščkom. Kr kocine mi gredo pokonc ko vidim to "sorodnico" vsa polna zdrave prehrane, zdravega življenja. Mislim da si še živ dan ni privoščila zvečer pred tv-jem škatlo piškotov ali čipsa, jaz pa temu rečem, to je lajf, ne pa obremenjevanje. Sem se razpisala kaj
No danes sem še v službi, in danes obljubim se slikam in jutri poskusim obestit slikice gor. In še sobico, da se pohvalim. Za tega našga fanta ki pa je še pri meni v trebuščku pa sem gledala da bi narisala Pepeta če se spomnite, mah neki se bom že zmislila.
Jaz se drugače počutim dobro, včeraj sem šla na srehod mogoče 2km , ma kaki, še manj, doma sem bila ko kripelj, komaj sem stala. Tamala je hb hitro zaspala, da sem nahitrco mal popeglala potem pa sam padla na kavč s knjigo v eni roki in s škatlo piškotov v drugi
.
A je že kaj razprodaj? V soboto si bova z mojim zvečer (upam da dobim varstvo) privoščila in šla popoldan mal v šoping, sama, zvečer pa en sprehod z roko v roki ko dva zaljubljenca
, ufff kaj to paše, tiste ki že imate otročke dobro veste kako je s časom....
No fajn bosite se tipkamo jutri
čao