IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička
S puncami smo se pogovarjale, da bi
na seznamu, ki ne sodelujejo oz. so na začetku, a zdaj jih že več kot 4 mesece ni...jih zbrišemo? Če katera ve oz je opazila, da katere že dolgo ni in ne sodeluje...naj pove, da jo zbrišem. Kar sama na blef si ne upam.
se strinjam, ali pa imaš doma nekje shranjen ta seznam, pa če se še kaera javi, da dodaš, ker je brez veze imeti gor osebe, ki so se samo 1x javile, potem pa nikoli več.
saj tudi če se ponovno javi pa se jo da pač na seznam. tako kot javljamo nove podatke se doda tisto uporabnico.
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica
Lubenička jaz sem si mal ogledala seznam in mislim, da nikoli niso sodelovale v debati oz. se jih sploh ne spomnim: ALRA, Anonimna , maayaa, zorion, miki_miska83, pika_nogavicka, tejabrina, enaS, cembi, Mihaelca, tinec78, binči, Tanchy
pa strinjam se s temi,mislim da teh res ni. lahko se jih pa napiše v iskalnik in vidimo če so kaj sploh aktivne na RR.
zdaj pa grem, ker me že cel dan rit pa kosti bolijo. grem na čvek k tašči, bom še mal sedela
Pozdravljene,
Ne bit hude no

.
Sama res ne sodelujem pri vas, vas pa redno prebiram (če vas ne bi, verjetno tudi ne bi videla tega posta, ne).
Na začetku sem bila še pri oktoberkah, potem so mi potem prestavli rok v september, zato sem se vam na začetku "pridružila" tudi malo kasneje. Kar precejšnji del začetka sem zato seveda zamudila, pa je bilo kar naenkrat toliko strani (no pa tudi sama nisem bila nekaj časa prav aktivna - nosečniška utrujenost ;) cel dan v službi za računalnikom, potem mi pa doma nekako ni šlo), pa ste kar naenkrat podivjale, . . .
Potem sem vas prebirala in ugotovila, da ste postale že kar dobre prijateljice, ki rade veliko čvekajo, skupaj kofetkajo,... in sem se počutila kot tujka, zato se tudi nisem hotela umešavati v vaše pogovore, sem vas pa prebirala, seveda kolikor mi je dopuščal čas.
Z raznimi komentarji bi se po tolikem času med vami počutila kot nekakšen vsiljivec - verjetno bi si mislile:kaj je to kr ena, ki se sedaj vmešava in govori o svojih kilah (vem kako je veselka, ker sem sama tudi na tem, samo ni panike, bo že) in o svojem velikem trebuhu (kaj šele bo ;)), za katerega me vsi sprašujejo "A, si prepričana, da je samo eden"
Zato je tako kot je,.... No sej itak nima veze.
Sem pa vseskozi držala pesti za vašo Rubin in njeni dve sončici
Vsaki pošiljam

Lepo se imejte, vse ste prav simpatične, da o vaših trebuščkih raje ne govorim.