Rubin super, kar zaplesala bi k berem lepe novicke od tvojih malih soncic. kar tako naprej.
haha, dobre ste punce, ko tkole mal pojamrate, v hecu...
jest sem se zredila slabe 4 kg, pa mam filing, da se v postli obracam kot slon, pa vstajanje iz kavca pa to. noge so mi pa vceri prvic mal bolj zatekle. smo meli solo za starse, pa notr vroce k pr norcih, pa prekrizane noge, pol je pa to to.
aha morje... ja mi gremo cez en mesec na krk. bom pa v 34 tednu. ja nc upam, da bo vse ok, kaj cem druzga, drugac se pa da tud na krku rodit, pol te pa prepeljejo, imajo pa urejen porodni blok. ampak sej pravim upam, da ne bom potrebovala nic taksnih uslug nasih sosedov
. tudi G mi je rekel, da ni panike, ce je vse ok, pac izogibat se soncu, pocivat, velik pit, plavat pa zjutraj in zvecer, ko je manj ljudi, ker klub temu, da je morska voda, ki naj bi bila dobra in zdrava, pa je toliko ljudi cez dan na plazi in toliko packarije, da je moznost raznih bakterij, ki potem povzrocijo vnetje.tko, da navodila bom upostevala, ceprav mi je kr mal hudo k se ne bom mogla z mojim tamalim skorcem po vodi preganjat, ampak kaj hocmo, bo drugo leto boljs.
no kot sem omenila sva sla kljub temu, da nisem prvorodka v solo za starse... sva bla 2x pa nevem ce bova sla se. mali je star 4,5 let in semmela filing, da sem ze vse pozabla. no potem tam vidis, da ko zacnejo govorit se itak vsega spomnis. itak pa skoz tam povdarjajo, ja to velja sploh za vas k ste prvorodke... vi ste tukaj vse prvic nosece... skratka kaj pa vem. a ve ki tudi niste prvorodke hodite v solo za starse?
pa naj se neki povem, sej vem mal sem cudna no... skoz bolj premisljujem kako bomo sfolgali, ko bo treba rodit. sploh ce bo to ponoci... seveda zaradi nasega soncka doma. zivimo sami, tko, da ko bo akcija bo treba malega nekam peljat... mah mal kompliciram sej vem. bo ze nekako...
kupovali ali pripravljali pa se nismo nic, neki mamo se od malega, neki bomo dobili, kaksno malenkost pa se kupili. prirpavljati bom pa zacela malo - cunjice - pred morjem, ostalo pa ko pridemo domov.
uf sem nalozila... tko, da se zaenkrat poslavljam in vsem zelim lep vikend!