IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA
sam še neki, jest sm čist
na ta folk, vsak k me vidi, "ja kako velik trebuh pa imaš" ali "vsakič k te vidim si večja" ali pa ja orng mami si, ja tole pa bo orng dec. pa da kdaj imam rok, da bo zihr prej, ker je tako velik trebuh, da imam že spuščen trebuh...mislim vsak k ima 5 minut cajta mi vedežuje kako in kaj, kdaj bom rodila, kok sem se zredila, kako bom pol shujšala, kako nosim...ma kr neki. A imate tud ve občutek da hudiča skor ni človeka k bi normalno rekel...mater dobr zgledaš al pa preprosto vprašal kako si. Moj predragi mi pravi, da sem sam preobčutljiva.Ma saj mogoče ima prav.
To se tudi meni dogaja in mi gre že pošteno na živce! Poleg PDP-ja pa še obvezno vse tudi zanima, za koliko sem se zredila...
Meni pa se zdi, kak mi paše taki vlki trebušček...

tak da se sploh zdaj več ne sekiram, mi gre skozi eno uho not, skozi drugo pa ven.
Spanje: kar dobro spim zadnje čase...ponavadi na levem boku, včasih tudi malo na desnem... Edino trebuh si malo podložim z enim malim pojštrčkom, pa tak paše.
Uf,
strije: pred časom sem opazila pri levi dojki eno malo razpoko, pa pri popku še eno...

Sicer se mažem samo z niveinim mlekom za telo, ki je bolj mastno, samo se nič ne sekiram, če bodo pač bodo... še moj

jih ima, zakaj jih potem jaz ne bi smela met???
Jaz bom tudi poskusla popoldan slikat bušija, pa da vidim, če mi ga bo uspelo prilimat sem gor.
V zadnjih dneh, ko je bilo taaaaak prijetno hladno mi gležnji nič niso otekali, jih je blo prav lušno gledat

, hehe.
Sonček Lara, Larilu in Barika: vse najboljše vašim malčkom!
Delam še 6 dni!!! Potem pa se lahko pričnem čimprej učit še za strokovnega!

Ne vem, kako bom to izvedla....
Lep dan vsem! Mislim, da bo spet vroče...Ne paše mi vročina...samo teče z mene