Altaja...tukaj sem.
..Računalnik se je pokvaril, nekakšna matična plošča je šla v maloro in ravno kar smo ga pripeljali domov popravljenega...
Prebrala sem samo zadnje 3 strani in upam, da se ni kaj pretresljivega dogajalo....
Čestitam za uspešne preglede in prav toplo mi je pri srcu, ko vidim, da ste vse Supermamice...
Kar se tiče zgodnjega poroda, vam lahko zatrdim, da ste že vse ven iz krize
in da še v inkubator otroka ne bodo dali, če slučajno rodite zdaj....Otrok je že popolnoma razvit, le teža mu je manjša...Zdaj se začne zbirati podkožno maščevje, ki ga varuje pred zunanjim svetom....
CSD papirji....Vse sem uredila in končala...
Magnezij, železo....Pisala sem enkrat malo več o mineralih organskega in neorganskega izvora....Naše telo lahko vsrka samo minerale organskega izvora (v sadju, zelenjavi, mesu) in tiste v vodi, zemlji, tabletah...pa nikakor ne zmore...Zato je Donat Mg odvajalo, zato 300 enot Mg "ureja prebavo".....Zato se krvni izvid hemoglobina ne izboljša, čeprav pijete sirupe.....pa še hudičevo zapira, ker črevesje ne ve, kaj delati s tem..
Če boste uživale samo surovo sadje in zelenjavo pa občasno tudi meso, ne boste "debele" , zdravje pa bo nadpovprečno.....
To je poanta vsega....Ene ne jejo nič, samo pijejo sokove in goltajo vitaminske tablete, pa mislijo, da so s tem v telo vnesle vse, kar je potrebno....NEEEEEEEEEEE....
Upam, da sem dovolj jasno napisala, kar mislim....
Plenice...V DM-ju sem dobila ene nove plenice, pa zeeelo poceni...Babylove znamka....Če se bo ta paket pokazal v redu, nadaljujem s to znamko...Otroku morate na začetku vsake 2 uri menjati plenice in je vseeno, če je Pampers ali kaj drugega...Saj ni časa, da premoči in gre skozi....
Kreme za ritko....hmmmmm...Otroška koža je zelo občutljiva in jaz bom na začetku kupila v lekarni hladilno mazilo kasneje pa bomo že videli, kaj bo in kako bo...
Krvaveče dlesni....Meni pomaga C vitamin, ker je čisto vseeno katero pasto uporabljam, je vse rdeče....
Zdi se mi, da sem že vse poštimala....Vse sem oprala in zložila na novo poličko, torba za
pripravljena, za mene pa itak ni tako pomembno....Torbica z osebno higieno in copati je dovolj.... drugo je odveč....
Zaradi raznoraznih okužb je edino pravilno, da uporabljate bolniške srajce, vložke, mrežaste gate.....
Jaz bom pisno obvestila otroško zdravnico, da če ne bo ločila posvetovalnice od pregledov, ne bomo prišli v ambulanto eno leto...ali pa bomo enostavno zamenjali zdravnico....Ne mislim jaz to novo prašičjo gripo iz bolnice privleči domov....Doma pa se bomo mirkali...in jedli veliko česna...
Toliko za zdaj...Imejte se lepo in uživajte, ker se poletje počasi poslavlja....