Dobro jutro...
Spila sem en liter pravega kakava in sem kar omamljena...
Kepica...Jaz sem za,glede tistih mobi številk....Samo ne izberi mene, čeprav sem med zadnjimi, ker bom jaz zagotovo prej rodila....
Moj Damjan je v trebuhu bolj aktiven, če sem jaz zaskrbljena, napeta, živčna....Drugače pa mirno spi....Zdaj brcne konkretno....
Zelo ste aktivne na vseh področjih, da bi s ponosom vaše poste dala v časopis, da ne mislijo več drugi, kako so nosečke danes nesposobne, lenuhi, razvajene...... Pridno pospravljate, delate v službi, pazite otroke, kuhate, nakupujete, urejate..... Neverjetno...Polne energije... Če bi jaz bila vaš partner, bi bila ponosna na vas....
Tanik...Žal mi je, ker imaš toliko obveznosti in težav....Pazi se, ker če se
rodi prej, boš imela še več neugodnih problemov in neprijetnih težav.....Vse lahko počaka, samo
v tem trenutku ne more....Zato, predlagam ti, da nekatereim stvarim daš večji pomen, predvsem sebi, počitku in svojem počutju.....Mislimo nate....
Picabo...Hvala za lepe besede....Jaz imam po naključju nekaj izkušenj in škoda se mi zdi, dajih ne delim z vami, čeprav sem prepričana, da ste tako dobro podkovane z informacijami, da je vsaka moja beseda odveč.....Všeč mi je vaša odločnost in ta siguren korak, s katerim hodite...
Dež in slabo vreme....Kar veselim se, da je tako....Tista vročina v maju me je skrbela, ker ob taki suši bi bili lačni....
Ali mogoče veste, kako se znebiti uši na ribezu???
Naj vam
pridno rastejo in počakajo najmanj september....