cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke 2009 - part.II

clock-img

07.05.2009, 13:28

clock-img

katka11

pencil-img

332

user posted image za vse vase zdrave in lepe mulcke! pa seveda za mamice!!!
jaz imam MF v sredo, komi cakam, da vidim nasega novega clana!!! in seveda upam, da bo vse ok.
kok je lep dan, bi sla tko mal na sonce... no sej bo tud popoldne se soncno, pa ravnokar slisim, da bo tudi vikend lep user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:39

clock-img

kepica

pencil-img

2080

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

ja junij nam še preostane... tako da se vidimo... saj glede točnega datuma ti pa še sporočim... samo mislim da bo že kar prvi ponedeljek v mesecu... tako piše na spletni strani...

drugače je rekla da jih v šolo za starše pošiljajo okoli 32t...

Ja, nimamo kaj, če pa julija ni. Kako bomo šle potem takrat v MŠuser posted image  Te pa prosim, če me malo obvestiš o datumu začetkauser posted image  Fino, da bom vsaj koga poznala tam. No vsaj interaktivno, če že ne na videzuser posted image

clock-img

07.05.2009, 13:57

clock-img

veselka

pencil-img

1527

js sm pa dons tkoooooooooooooo lena v službi...

... prou komi čakam dan ko bo tale pikica hotla ven  user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

clock-img

07.05.2009, 13:58

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

kepica veš da te obvestim... brez skrbi... sej se bomo kmalu tud osebno spoznali... se bomo učili dihat pa debatital o tem kakšno vlogo igrajo naši partnerji pri porodu in tko naprej... bom te p aobvestila veš da... čeprav mislim da se bo kar 1. junija začela ker je prvi ponedeljek v mesecu... 

clock-img

07.05.2009, 14:07

clock-img

Sarchi

pencil-img

489

indy in baby blue ČESTITKE.

user posted image user posted image user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

clock-img

07.05.2009, 14:25

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

aja pozabila dopisat še to... kilogramčki ostajajo isti sem tam kjer sem bila user posted image

naslednji pregled imam pa 04.06. pa še prej laboratorij ker moram dat kri in vodo pa test za sladkorno bom dala skoz user posted image

clock-img

07.05.2009, 14:25

clock-img

barika

pencil-img

6448

Punce, čestitke za MF, pa vidim, da vse skivate posteljico zadaj, jaz jo pa razkazujem spredaj.user posted image

Danes sem šla malo v hm, pikapolonico, zaro ..da bi kupila kompletek za iz porodnišnice, pa mi ni bilo NIČ všeč. v hm-ju imajo samo kratke hlače in rokave, s pikapoloničinimi cotkami nisem zadovoljna, Zara ima pa vse za punčke user posted image .
Je pa ful čuden občutek, ko gledaš cotke št. 56 (manj ne mislim kupovati), pa je vse taaaak malo, napram zdej, ko mali nosi št. 92/98user posted image (te cote so pa ogromneuser posted image )

pa še dilemo imam kateri vozek, ali user posted image  ali user posted image user posted image user posted image

Na dopust pa letos ne gremo.

clock-img

07.05.2009, 14:30

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

barika meni osebno je bolj všeč ta drugi... sicer pa saj sama veš... midva sva ga šla danes naročit in ga dobiva prihodnji teden user posted image user posted image tako da je lov za vozičkom končan..  zdej pa naprej na posteljico... sej tuki pa ne bo posebnih komplikacij... upam znam zakomplicirat user posted image

clock-img

07.05.2009, 14:31

clock-img

barika

pencil-img

6448

barika meni osebno je bolj všeč ta drugi... sicer pa saj sama veš... midva sva ga šla danes naročit in ga dobiva prihodnji teden user posted image user posted image tako da je lov za vozičkom končan..  zdej pa naprej na posteljico... sej tuki pa ne bo posebnih komplikacij... upam znam zakomplicirat user posted image

ne ne vem, zato sem pa v dilemiuser posted image user posted image , ker sta oba super, edino mutsy je malo dražji.

grema z mami v pon. malo furbcat, potem se pa odločim. oh ja, težko je nam nosečnicam user posted image

clock-img

07.05.2009, 14:37

clock-img

jasmina in tadej

pencil-img

231

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

2. A gre katera v MŠ v MB, pa se še ni naročila? Iščem družbo ;-) !

Materinsko šolo v MB grem jaz ! Junija!

Kdaj pa ti?

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 7.5.2009 14:40:51 >

clock-img

07.05.2009, 14:43

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Jaz grem v avgustu in sem se že naročila prek mail-a.
Sem pa Oktobrka 2009, PDP pa imam 2.10.2009.

Lp user posted image

clock-img

07.05.2009, 14:48

clock-img

jasmina in tadej

pencil-img

231

Ojla!
user posted image user posted image user posted image Bravo vsem za usperšne prglede!!!!

Zdaj pa dve vprašanji:

1. A ve katera, kje se da nabavit knjiga IZZIV PORODA?

Aja pa še to če greš v porodnišnico v MŠ pol se ti ni treba preko maila ali pa tel. prijavit!
Meni je rekla da naj njihovi strani sledim kdaj bodo dali razpored gor in naj kr pridem!
Se baje pol na 1.vajah prijaviš!

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 7.5.2009 14:49:01 >

clock-img

07.05.2009, 14:53

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

jasmina in tadej kdaj junija pa je, oz. kdaj greš ti? A potrebuješ kako "znanko"? Mene bi full veselilo, da se vidim s kako iz ringaraje. Kdaj imaš pa PDP? Jaz ga imam 2.9..
upam da ni prehitro, tam julija in avgusta bo ziher prevroče. Vsaj meni!!

clock-img

07.05.2009, 14:57

clock-img

jasmina in tadej

pencil-img

231

jasmina in tadej kdaj junija pa je, oz. kdaj greš ti? A potrebuješ kako "znanko"? Mene bi full veselilo, da se vidim s kako iz ringaraje. Kdaj imaš pa PDP? Jaz ga imam 2.9..
upam da ni prehitro, tam julija in avgusta bo ziher prevroče. Vsaj meni!!

Jst sem tja klicala in vprašala kdaj je priporočljivo prit! Pa so rekli da okrog 7.meseca!
Jst grem junija! PDP pa mam 5.9.

Prideš sama al z partnerjem?
Torej se vidiva?user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 14:59

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

jasmina in tadej, pridem sama. Ja torej se vidiva! zmenjeno!

clock-img

07.05.2009, 14:59

clock-img

kepica

pencil-img

2080

kepica veš da te obvestim... brez skrbi... sej se bomo kmalu tud osebno spoznali... se bomo učili dihat pa debatital o tem kakšno vlogo igrajo naši partnerji pri porodu in tko naprej... bom te p aobvestila veš da... čeprav mislim da se bo kar 1. junija začela ker je prvi ponedeljek v mesecu... 

Super siuser posted image  Komaj čakam, da se spoznamouser posted image

aja pozabila dopisat še to... kilogramčki ostajajo isti sem tam kjer sem bila user posted image

Aja, saj res. Si me spomnila na kg. Jaz sem se malo ojačalauser posted image  Lahko popravite na +3user posted image

barika meni je všeč drugi vozičekuser posted image  Prav takega imamo tudi mi. Prvi mi pa ni všeč zaradi sprednjih koles.

clock-img

07.05.2009, 15:02

clock-img

jasmina in tadej

pencil-img

231

jasmina in tadej, pridem sama. Ja torej se vidiva! zmenjeno!

Logikal!user posted image user posted image

Z mano pride moj dragi,ker jst v avtu več ne zdržim za volanom!

clock-img

07.05.2009, 15:03

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

ja tudi jst komaj čakam da se še osebno spoznamo... bo fajn met kako "znanko" iz ringaraje in sonosečko user posted image user posted image

tudi jst navijam za drugega zarad koles pa še lepši mi izgleda...

clock-img

07.05.2009, 15:20

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

a bi seznam  naredile od kod smo, ker jaz sploh ne sledim, kje boste v šolo hodile, no zdaj sem ugotovila da MB.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

07.05.2009, 15:22

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Tanik jst bom v MŠ hodila na Jesenicah... mi je najbližje... pa š emoja ginekologinja je med predavatelji user posted image

clock-img

07.05.2009, 15:25

clock-img

jullie

pencil-img

665

Barika jaz sem pa za Mutsy-ja ..pa še našla sem eno lepo barvo, ki bi jo jaz imela user posted image  

http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/d4/c/AAAAAlADeSUAAAAAANTGew.jpg

clock-img

07.05.2009, 16:41

clock-img

Pupček

pencil-img

319

Barika, meni je tudi bolj všeč ta s štirimi kolesi. Jullie, super barvo si izbrala.

clock-img

07.05.2009, 16:56

clock-img

Pupček

pencil-img

319

Mi bomo imeli bugabooja.

Odločam se med naslednjimi prevlekami...

user posted image

user posted image

Kaj pravite?

clock-img

07.05.2009, 17:01

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

waw ta je pa hud voziček,kje se ga da ogledat?imaš kakšno spletno stran

clock-img

07.05.2009, 17:10

clock-img

Pupček

pencil-img

319

http://www.bugaboo.com/

Glej bugaboo cameleon, velik barvnih kombinacij je možnih. Ta pisani pa so kolekcija Paul Frank. Res je super voziček.

Prodajajo ga v Bušiju, sam misli, da trenutno nimajo nobenega razstavljenega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem