cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

junijski princi in princeske 2008-VIII.del

clock-img

10.05.2009, 22:05

clock-img

Anonimen

Drage moje mamicke!

Z veseljem odpiram 8.del nasih majckov,junijk in ene julijke-junijskih princev in princesk.

Nasiuser posted image odrascajo

in v tem delu bomo upihnili ze prve sveckeuser posted image user posted image user posted image

OTROCI SO NASE NAJVECJE BOGASTVOuser posted image

clock-img

10.05.2009, 22:53

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Evo mene tukaj. Kleo super si to vse narisala. Rajši mene nikoli ne določite, da odprem nov del, ker ne bi znala kaj takega. Zdaj bomo pa na tem delu do RD moje pupe, a ne? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

10.05.2009, 22:54

clock-img

Anonimen

Nobene več?user posted image user posted image user posted image

Lunca, bravo.user posted image Upam, da ne bo tiste tete na obisk user posted image

Men je računalnik zmrznu, pa sem vas sam preletela.

clock-img

10.05.2009, 22:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Evo mene tukaj. Kleo super si to vse narisala. Rajši mene nikoli ne določite, da odprem nov del, ker ne bi znala kaj takega. Zdaj bomo pa na tem delu do RD moje pupe, a ne? user posted image

Zakaj pa samo do takrat?user posted image

clock-img

10.05.2009, 22:55

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Zdaj bomo pa čakale vsak dan, preden bo Lunca naredila test. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je napeto. Pa potem še na to, a je user posted image ali ni user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2009, 22:55

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Zakaj pa samo do takrat?user posted image

A ti misliš, da dlje? user posted image

clock-img

10.05.2009, 22:56

clock-img

Anonimen

Ja,glede da se službe vračajo res ne user posted image no, boš pa ti več napisala, ko maš počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2009, 22:56

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Lunca, če bo user posted image , bo pa razvajenka na kubik, a ne? user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2009, 22:57

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem na novem delu,in zdej grem spat,me je prej moj prišel pogledat,in je mel tisti lukuser posted image ,kaj a še zmeri si tuki,jaz grem spatuser posted image ..........sem rekla sam na nov del skočim pa pridem,njemu tole naše rr druženje ni čist nč jasno,babji čvek....................tak,da res moram it,spat,da bo vse v redu doma.............nočka,ve pa še čvekajteuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

10.05.2009, 22:57

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Ja,glede da se službe vračajo res ne user posted image no, boš pa ti več napisala, ko maš počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, jaz že vidim, da ko boste v službah, boste še več na RR. Sredi šihta, boste jamrale, kako bi bile rade na porodniški user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2009, 22:58

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem na novem delu,in zdej grem spat,me je prej moj prišel pogledat,in je mel tisti lukuser posted image ,kaj a še zmeri si tuki,jaz grem spatuser posted image ..........sem rekla sam na nov del skočim pa pridem,njemu tole naše rr druženje ni čist nč jasno,babji čvek....................tak,da res moram it,spat,da bo vse v redu doma.............nočka,ve pa še čvekajteuser posted image user posted image

Ja, babji čvek - samo vemo pa nekaj, česar on še ne user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2009, 22:59

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Jaz grem tudi dol z RR. Se moram zrihtat. Moj nek kočljiv film gleda - o enem s 4 ženami... pa po moje ne bo potem miru dal... user posted image

clock-img

10.05.2009, 23:00

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Lunca, če bo user posted image , bo pa razvajenka na kubik, a ne? user posted image user posted image user posted image

ja maš prav,ampak to bo pa očitova maza,po pravilu,da punce preživijo dlje časa,ko fanteki,bi tokrat res morala bit pupa..................sam,kaj ko vem,da bo čez dan ali dva teta liza iz pariza..............ampak,je fajn,ko te tkole mal špika,al bo al,ne bo

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

10.05.2009, 23:00

clock-img

Anonimen

Hvala lepa,samo da ti je vsecuser posted image

clock-img

10.05.2009, 23:01

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

lunca bravooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čvekanje med službo...mam pa res tokrat en kup lukenj, ker  je ravnatelj pozabil name in so mi morale sodelavke iz prve triade ure dat za cel šiht. tko da mam šmoren miks-menjam matično in podružnico, vzgojne in podaljšano bivanjeuser posted image user posted image user posted image ....tko, da zih kaj vletim....user posted image

clock-img

10.05.2009, 23:02

clock-img

Anonimen

Lunca, po mojem bo plusek user posted image

Slovenka, ti maš pa res opasnega moža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Lunca,zakaj ne probas testa,ker mene bi pozrlouser posted image .
Kaksne znake pa imas...daj,se to povej!!!

clock-img

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

zdaj pa šenas špika s tabo in ti ne bomo dali miruuser posted image

clock-img

10.05.2009, 23:03

clock-img

Anonimen

No...................................hmmmmmmmmmmm............................

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.5.2009 23:04:51 >

clock-img

10.05.2009, 23:04

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

kleo...dober podpis...a ti je Tali to zaupala...pubertetnikom je zih všeč

clock-img

10.05.2009, 23:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

kleo...dober podpis...a ti je Tali to zaupala...pubertetnikom je zih všeč

haha,ja,berem ji misliuser posted image

clock-img

10.05.2009, 23:06

clock-img

Anonimen

Sem glih brala ta novi podpis...dober je.user posted image

clock-img

10.05.2009, 23:07

clock-img

Anonimen

Sem glih brala ta novi podpis...dober je.user posted image

o lejo...me vidisuser posted image

clock-img

10.05.2009, 23:08

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

didlina...a vi mate pa še kar 10obkov...sara in meri sta tko hitre....dejta še mal preštetuser posted image

clock-img

10.05.2009, 23:09

clock-img

Anonimen

Didli,Tina...a vama nekaj povem....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem