IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Jaz sem kar solzne oči dobila.
¸
Jaz tudi. Sem gledala, samo mi je potem sinoči internet štekal in nisem mogla priti na RR. Sem bila ves večer pretresena. Ob polnoči sem mojega zbudila, ker nisem mogla spati in sva se pogovarjala o tem. AS, res si herojka. Si pa lepo izgledala!
AS, zakaj pa je tako, da so do 7. leta bolj ogroženi? A potem postaja lažje? Res upam. Naša soseda od kjer sem doma je dobila sladkorno nekje pri 12. letih, pa je bilo sicer žalostno, ne pa kritično. Tako da upam, da je z leti vse lažje in manj tvegano.
Ja, naša ga tudi biksa ponoči - je spila flaško ob 20h, ko je šla spat. Ko sem šla jaz v posteljo ob 23.30 sem ji dala eno, potem je pa našega zbudila ob 2h in ji je tudi dal eno, jaz sploh nisem slišala, šele ob 6h sem se zbudila, ker je spet bila lačna. In ko mi je zjutraj moj povedal, da je jedla še ob 2h, pa vidim, da tukaj nekaj ni v redu. 4 flaške čez noč... zdaj pa noče jesti. Kaj naj narediva? ji dava vodo? Predvsem ji pred mojim spanjem ne bom več dala flaške, ker izgleda, da ji samo zbudim prebavo... samo res čudno mi je to.
Kako je mrzlo, a ne? 11 stopinj pri nas. Sem malo tako oblekla, kot da je zima. Zdaj gre počasi spat in sem jo slekla dol. Pa ugotovila sem, da ji ta tople kapice več niso prav... raste, raste.