writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del

clock-img

07.06.2009, 19:41

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image user posted image ...........kje ste user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

07.06.2009, 19:42

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:05

clock-img

Anonimen

Tukaj sem.user posted image

Smo imeli tako dolg dan,tamala nič spala popoldan,samo hodila bi ,jaz pa tako utrujena od včerajšnjega žura.user posted image user posted image user posted image HB mi je mal prej zaspala na flaši.user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:13

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

user posted image

Da vas pozdravim user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:15

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

user posted image

Vseeeeee naaaaj boooooooooljšeeeeeeeeee
za vseeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

( nazaj )

( in naprej? )

clock-img

07.06.2009, 20:19

clock-img

Anonimen

Hej hej, kje se potepašuser posted image

clock-img

07.06.2009, 20:22

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

hja............

Lara se je odločila, da bo mobilna postala in je zapustila gverilske vrste user posted image  Posledica je pa, da skoraj ne znam več na stolu sedetuser posted image  ( postala sem oboževalec trdih tal user posted image user posted image )

Kako ste kaj?

še kavica - taka nežna za konec tedna user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:24

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

prebrala sem nazaj... komentirala pa ne bom kaj.... sam se mi zdi, da nam malo sape zmanjkuje tu na junijkah user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:26

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Lunca and Didlinaa: they left the building????? user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:28

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Vas bo to primamilo nazaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:37

clock-img

alea01

pencil-img

2902

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Vas bo to primamilo nazaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

mene je že user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:38

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ola mamičkeuser posted image

Vita vsenajboljše za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image

Samsa, dušo, kje se ti skrivaš?????user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:40

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

prebrala sem nazaj... komentirala pa ne bom kaj.... sam se mi zdi, da nam malo sape zmanjkuje tu na junijkah user posted image

Zakaj tako misliš................dej kej več povej,jaz sem skoz tu,pa ne vidim vseh stvari objektivno...................pa tud,kje si,zjutraj te pogrešam,tvoje pregrešno dobre zajtrkeuser posted image

clock-img

07.06.2009, 20:40

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Sem začela gledat po Fb, pa ste se mi vse zdele tako dol prinešene - je blo treba v akcijo in malo kavice skuhat in nekaj sladkega spečt. Alea saj ti sam tu v virtuali delam konkurenco user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:41

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image

Vseeeeee naaaaj boooooooooljšeeeeeeeeee
za vseeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

( nazaj )

( in naprej? )

.................ne,ne za naprej pa ne sprejmem,kar lepo po vrsti,mi mamo jutri rojstni dan,in hočmo jutri čestitke in fanfareuser posted image

clock-img

07.06.2009, 20:43

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Če še katera ni videla ( malo za smeh ):

KLIK

clock-img

07.06.2009, 20:44

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

ok, pa naj ti bo noooo lunca.... user posted image user posted image user posted image user posted image

bom jutri čestitala vašemu ( in našemu ) junijčku user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:44

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

user posted image

mene je že user posted image user posted image

.................čak,mal alea,ti samo pečeš-vrhunsko dobre stvari,ješ jih pa ne.......tko,da,te tole ni ne vem kaj premamlo,ti bolj gledaš izdelavo,kot okususer posted image ...........no,rec,naj neham bluzit.............user posted image user posted image user posted image za izabelino hojo,ja ni kaj babe rasturate,mi pa se posedamo,tako,da sem danes spustila posteljico nižje,ker se usede in ustane,pa bi lahko padel ven,pa malo je začel puzat tud naprej,tako,da bomo tudi mi začeli kmalu hodituser posted image

clock-img

07.06.2009, 20:46

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

ok, pa naj ti bo noooo lunca.... user posted image user posted image user posted image user posted image

.....tko,je prav in spodobi seuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:46

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.....tko,je prav in spodobi seuser posted image user posted image user posted image

in pravično je user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:50

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

..............in ste spet ušle,ne vem kam.............no jaz moram tud še enga spat spravt............evo ga že gre iz spodnjega štuka,se je najedel tortice,zdej pa hitro spat...........no,da ga še nahitro pohvalim,našga enejkota,začel je govorit,in to v stavkih,teče,skače,vozi sam kolo-tricikel,traktor,meče žogo,jo sprejema-lovi,brca,kot pravi fuzbaler,vozi skiro...............kot,da se mu je odprl čisto novi svet,in manj trmuli,kriči...............jeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image .............pa pove za lulat in kakat,pa tud sam gre že na stranišče,sam se oblači in slači...............sam zobkov si pa še neče umivat-mulo,pa si jih morauser posted image

clock-img

07.06.2009, 20:50

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

in pravično je user posted image user posted image user posted image

..............amen,pa pikauser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:51

clock-img

Anonimen

Ja,jaz zajtrke kar izpustim na RR,ker niti ni časa za njih.user posted image  

clock-img

07.06.2009, 20:53

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

..............in ste spet ušle,ne vem kam.............no jaz moram tud še enga spat spravt............evo ga že gre iz spodnjega štuka,se je najedel tortice,zdej pa hitro spat...........no,da ga še nahitro pohvalim,našga enejkota,začel je govorit,in to v stavkih,teče,skače,vozi sam kolo-tricikel,traktor,meče žogo,jo sprejema-lovi,brca,kot pravi fuzbaler,vozi skiro...............kot,da se mu je odprl čisto novi svet,in manj trmuli,kriči...............jeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image .............pa pove za lulat in kakat,pa tud sam gre že na stranišče,sam se oblači in slači...............sam zobkov si pa še neče umivat-mulo,pa si jih morauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  enej

clock-img

07.06.2009, 20:53

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja,jaz zajtrke kar izpustim na RR,ker niti ni časa za njih.user posted image  

Se boš pa ja prelomla user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem