writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del

clock-img

29.06.2009, 23:37

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

lana,res si prava arhitektkauser posted image user posted image user posted image pa kako stoji,moj da kocke samo v usta,in meče po tleh,da bi kaj sestavil,to je zanj še znanstvena fantastikauser posted image

Lana sicer najrajši vzame dve koci in jih nabija eno ob drugo; pa čim bolj glasen in grd zvok je, bolj uživa. pa z eno plastično kocko drgne po stekleni mizici, da plastika ful cvili, meni pa kocine pokonci user posted image

Naša pa rada sedi na biljardni mizi in s kuglami skupaj udarja, pa je moj cel panik ob tem, pravi, da se bo miza na sredini dol posedla, kjer ona sedi, pa ker so po tleh ploščice, da se bodo zlomle, ko bo kakšno kuglo dol vrgla user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

29.06.2009, 23:39

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A vam dam posnetek Sarinega gobcanja?Sam moram dat na shrani.si še prej. 

gobcanja - prevod iz didlinščine: ČEBLJANJA

Pri nas gre prevod v obratno smer. A je to čebljanje? Gobcanje user posted image user posted image user posted image  ali pa da nekaj muti, to bi bilo v prleščini user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

29.06.2009, 23:40

clock-img

Anonimen

lunca14, kleopatra28,mtinca1   imate ZSuser posted image

clock-img

29.06.2009, 23:40

clock-img

Anonimen

Oj Slovenka,me fejst firbec matra kasno mega darilo si kupila za tvojega.Pa vse najboljse za jutri,ko bo prisel v kristusova letauser posted image .

clock-img

29.06.2009, 23:46

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

..............ja faca mala,tko,kot sem rakla pupe,ste pol leta pred fanti,da mojmu rečem rec avto,bo...................................................................................................................................ničuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

29.06.2009, 23:47

clock-img

Anonimen

Kolk je facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa uboga.Reci to,reci ono,pokazi.....moja bi me samo cukasto gledalauser posted image .
Ampak skakanje po kavcu,moja isto skace,samo je roka skos za njo.Tista user posted image omara mi je dala mislit,pa sem zdaj fejt bolj panik.

Pa Sara,tko mas lusten glasek.

clock-img

29.06.2009, 23:50

clock-img

Anonimen

Gor sem napisala tako uboga....da ne bo narobe misljeno.Fuuuul uboga,poslusauser posted image

Dej Lunca ne tezi,moja ni fant,pa je tut se enoletnauser posted image

clock-img

29.06.2009, 23:53

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

pravi papagajček je Sara; bravo!!!; ful obvlada, pa uboga, pa oh in ah user posted image user posted image user posted image
se je splačalo počakat.....zdaj pa nočko user posted image

clock-img

29.06.2009, 23:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj Slovenka,me fejst firbec matra kasno mega darilo si kupila za tvojega.Pa vse najboljse za jutri,ko bo prisel v kristusova letauser posted image .

Mene tud.user posted image

Ok, imate vse ZS, pa si naglejte naše dogodivščine:) enim sem poslala eno in isto(prvi Zs kot da ga ni, ker je v 2 vse skupaj), načeloma morajo bit 4 posnetki.

clock-img

29.06.2009, 23:59

clock-img

Anonimen

Zdej mate gradiva do polnoči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem Emi voščit na FB za rojstni dan, bom prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 00:02

clock-img

Anonimen

Ema, vse najboljše za prvo svečko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 00:24

clock-img

Anonimen

Evo vse pogledala.Tamala res obvladauser posted image .Ampak tiii,imas pa glas.......Ko si zavpila ne,sem se jaz prestraslauser posted image

Ema vseeeeeeeeeeeee naaaaaaajjbooooooooooooooooooljjseeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

user posted image

clock-img

30.06.2009, 00:25

clock-img

Anonimen

Ste ze vse v mize.Grem se jaz,me spet oci matrajo.Samo da sem zvecer na rac.je ze katastrofauser posted image .

Lahko nocuser posted image

clock-img

30.06.2009, 00:27

clock-img

Anonimen

Kleo, najbrž si vidla, kako je komaj čakala,da bo šla prerevrnit  tisti kup cunj na sedežni,ki je bil za zlikat.user posted image Je sam čakala priliko in hopla.

No,zdej grem pa spat. Se tipkamo kej jutr.user posted image
Lahko noč.

clock-img

30.06.2009, 00:31

clock-img

Anonimen

Kleo, najbrž si vidla, kako je komaj čakala,da bo šla prerevrnit  tisti kup cunj na sedežni,ki je bil za zlikat.user posted image Je sam čakala priliko in hopla.

No,zdej grem pa spat. Se tipkamo kej jutr.user posted image
Lahko noč.

Ja saj,je tudi potem skos tja lezlauser posted image .
Sam da vidis mojo.Sem danes koncno spet nazaj cd-je filme in muziko zlozila,na polico pod tv.Sem dala v omaro takrat ko se je omara zvrnila,pa me je bilo strah,da se ne bi se ta.
No,jaz dam dvd-je lepo na polico,prav gledala sem kater film kam...grem brisat prah.Tamala najprej ni slivila,kao...pol pa navali...ma,v minutio je bilo vse razdejano.user posted image

Lahko noc

clock-img

30.06.2009, 07:26

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Dobro jutro user posted image

En post mi je popapalo user posted image

Še enkrat:

EMA in TAJ vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Čestitike tudi mamicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 08:57

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

EMA.............vse najboljše za tvoj praznik,danes je en prav poseben dan,dan,ko si pred letom,razveselila svojo mami,očija in sestrico,dan,ko si prinesla topel žarek v nov domek,dan,ki bo rasel s tabo skozi življenje in dan ,ki je samo tvoj,nepozaben in prečudovit-tako,kot si ti.............vse najbolje za tvoj 1 rojstni dan.

user posted image

user posted image
user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

30.06.2009, 11:08

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

EMA.............vse najboljše za tvoj praznik,danes je en prav poseben dan,dan,ko si pred letom,razveselila svojo mami,očija in sestrico,dan,ko si prinesla topel žarek v nov domek,dan,ki bo rasel s tabo skozi življenje in dan ,ki je samo tvoj,nepozaben in prečudovit-tako,kot si ti.............vse najbolje za tvoj 1 rojstni dan.

user posted image

user posted image
user posted image

Je Lunca tako lepo napisala, da se samo podpišem user posted image user posted image . VSE NAJBOLJŠE EMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 11:28

clock-img

Anonimen

Hvala za čestitke! Ema se zahvaljujeuser posted image

evo,par fotkic:

user posted image
tukaj je bila že malo naveličana:
user posted image
user posted image
user posted image
od drugih pa še nisem dobila slikcuser posted image

clock-img

30.06.2009, 13:23

clock-img

Anonimen

Dan.

Sej bodo poslali Ninny, sem prepričana.user posted image Je bla pa cart naštimana Ema.user posted image

clock-img

30.06.2009, 16:03

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Dan user posted image

Mi smo nazaj od P. Lara je težka 9460 g in 75 cm user posted image  
Je bila zadovoljna z razvojem user posted image  (jaz pa tudi user posted image  )

ninny - lepe fotke in lepi punčki user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 17:21

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ola mamičkeuser posted image

Ema vse najboljše še tukajuser posted image . Slikce pa bodo, brez skrbi. Pri nam je moj brat slikal...smo ga kar zadolžili, drugače ne bi bilo nič od slik, ker je oči za žarom stal, pa vsake toliko kaj na žar vrgeluser posted image user posted image user posted image

Sara, jaz bi tudi tvoje govorjenje slišalauser posted image

Marisa, jaz mislim, da boš kmalu shodila in mamici reci, naj se nič ne sekira v zvezi z hojo. Vsak otrok na svoj način lovi ravnotežje

Izabela se tudi noče učit. Pri 7 mesecih se je ful rada. Samo, tisto je pol vse že pozabila. Sedaj je sam hoja pomembna in nič drugegauser posted image . Bo žeuser posted image

clock-img

30.06.2009, 17:24

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ninny, ful lepo torto si naredila. Verjetno je bila tudi dobra,a???user posted image , kaj sploh sprašujemuser posted image

Lara, lepe mereuser posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 21:58

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Haj,

hvala za čestitke, Taj se vam tudi zahvaljuje. Vse najboljše tudi Emi.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

30.06.2009, 22:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Punce, jutri se selite na Čvekamo o naših otrocih. Povejte mi samo, a boste odprle novo temo ali vam tole jutri prestavim tja.

Bom zjutraj pogledala, kako ste se odločile. Kakorkoli že, prijetno čvekanje še naprej!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem