IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
No vstali smo,noč super zdaj pa kavica pol pa mal v trgovino...
...kaj lepega kupit za naše otroke...
A katera ve če so kakšni popusti že npr. kanz?BLUE je ponavad bolj informirana o tem...
oj, mi smo tud že vstali... Gaja zdej še spi... jz sem pa zajtrk naredila za oba (k moj je šel glih v službo), pa kavico, zdej pa sem se čist zbudila in ne morm nazaj zaspat.. pa kaj mi preostane druzga k net... posodo sem že pomila, sesat in likat pa ne mislim zdejle ob 7h.. za to mam še cel dan...
glede informiranja o Kanzu... zdej k sem spremenila telefonsko št. oni še nimajo nove.. tko da bi se mogla en dan oglasit v Kanzu in jim to sporočit, da mi pol še naprej pošiljajo novičke o popustih...
drgač pa BC ma še kr uno akcijo starih zalo, kokr je še ostal... večino je ostal roza, tko da men ne pride upoštev, če je pa keri cool se ji pa splača jt pogledat... zanč sem bla prvič v BC v Šiški, pa so mel še full ene robe - jz pa sploh nisem vedla da je tm BC

ker čist avtomatsko hodm v una dva v BTC-ju al pa tega na Rudniku
smo mel pa včer obiske... sem dobila za Gajo 2 medvedka - en je skor v moji velikosti

zvečer so bli pa še sosedi na obisku, pa mi prnesla tok stvari da mi je blo kr nerodno... ne vem kaj vsi tok zapravljajo... edina napaka da je bilo vse v roza (no, pa bomo že preživel).. v nedeljo sem Gajo v celoti oblekla v roza barvo (tko da je ugajala obiskom), pa vsi k so prši so prvo rekl OMG Gaja je v roza barvi

sem rekla da je taka samo za obiske, drgač pa ne..