cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2009 - 6.del

clock-img

26.05.2009, 09:21

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Mam eno vprašanje.
Včer po pregledu se mi je izcedek pojačal in tak rjavkast je bil, potem ponoči nič, zjutrej pa spet. Pol sva pa zjutrej user posted image  in zdej mam tko kot čep, sluz+ krvave sledi notri. Ampak je tega precej, kar teče, pa trebuh me boli. False alarm al je to za pokazat se it? Najbrž ne?

clock-img

26.05.2009, 09:26

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst bi se šla pokazat. Mogoče ti pa sprožijo, če si že itak čez rok?

clock-img

26.05.2009, 09:27

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Čestitke vsem novim mamicam!
KatMat, upam, da bo kmalu... user posted image

clock-img

26.05.2009, 09:35

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Rok imam jutri. Mal bom še počakala,da vidim če se bo kej ustavlo.

clock-img

26.05.2009, 09:36

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O Katmat končno si dočakala. Tanja, sej je še par dni do konca maja.

Kati, srečno, pa da nebi ravno na kristana naletela user posted image

Pri nas je bil Kristan vedno na viziti in tretji dan se je cimra končno opogumila, da ga vpraša če ji pogleda šive in ali ima hemeroide, ker jo je vse bolelo. In ravno tretji dan pride v sobo Mugoša. Valda ga ni vprašala - ker je tako lep user posted image

Ja ta Mugoša je pa res lep,jaz ga tud ne bi vprašala...user posted image user posted image
Me je pa  v porodno prišel pogledat,po porodu,pa sem bla lih na kahli,pa še zadeta od splošne..tako da mi je bilo čist vseeno kdo tam okol hodi..user posted image  pol ko sem pa mal h sebi pršla,ma je bil lep..user posted image

Jst se mu tudi nebi kazala. Še dobro, da je na viziti samo trebuh pa joške potipal. Da ni blo treba kake čišče kazat user posted image

Kristana pa zanima samo če rabiš kremo za zlato žilo. Za ostalo boli ga k.

clock-img

26.05.2009, 10:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

jaz bi se tud šla pokazat...sploh če te trebuh boli...

clock-img

26.05.2009, 10:10

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Tanja, obvezno pokazat. Mogoče bosta pa s kati skupaj user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:15

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Tanja daj se pojdi pokazat,nekaj se dogaja.user posted image user posted image

Kristan...,ja mazilo za zlato žilo pa za bradavice da ne pozabimo.user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

hello punce!!!

evo mene v zivo iz porodnisnice!sem se posteno naspala nasa pupika pa noce in noce vn...cakam se da mi naredijjo uz potem mi bodo pa povedal kako in kaj..nimam pa te srece da bi bil mugosa danes mogoce ponoci-iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
trenutno je likar...ma tud uredu nisem zbircna kerga bom pocmokala ker bo na svet spravil mojo puncko-upam da bo kaj kmalu...

tanci!!!ti kar pridi...te ze cakam...glih ena postelja je frej pri meni ce se odlocijo te obdrzati!!!

cestitke majch in elyy!!!!

clock-img

26.05.2009, 10:24

clock-img

lake

pencil-img

3955

KatMat: Končno, upam da boš še dons vidla svojo pikico.
Tanja: Ti se ji pa kr prdruž.

Ful je lepo vidt kako se un seznamček o obsegu trebuščov manjša.

clock-img

26.05.2009, 10:25

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hello punce!!!

evo mene v zivo iz porodnisnice!sem se posteno naspala nasa pupika pa noce in noce vn...cakam se da mi naredijjo uz potem mi bodo pa povedal kako in kaj..nimam pa te srece da bi bil mugosa danes mogoce ponoci-iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
trenutno je likar...ma tud uredu nisem zbircna kerga bom pocmokala ker bo na svet spravil mojo puncko-upam da bo kaj kmalu...

tanci!!!ti kar pridi...te ze cakam...glih ena postelja je frej pri meni ce se odlocijo te obdrzati!!!

user posted image user posted image user posted image  Kati ti ga serješ!
Držim pesti,da čimprej pocmokaš svojo lubiko,no pa tud Mugoša no..user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:26

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

hello punce!!!

Ohoj! Lej jo, lej, kar iz P poročauser posted image Še se nam javi, kako je bilo na UZ! Držim pesti, da boš kmalu pestvalauser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

26.05.2009, 10:27

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Pa dej mi slikej tega lepotca no, da vidim če je res tak fejstuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

26.05.2009, 10:28

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

user posted image

Sam tle je čuden..user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:31

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

hello punce!!!

user posted image user posted image user posted image Kati ti ga serješ!
Držim pesti,da čimprej pocmokaš svojo lubiko,no pa tud Mugoša no..user posted image user posted image

to mi deli!!!!

clock-img

26.05.2009, 10:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pa dej mi slikej tega lepotca no, da vidim če je res tak fejstuser posted image user posted image user posted image

ga bom....mam ze fotkica prpravlenga!!!sam pridt more....upam da se ne bo podnev da ga lahko ponoc kaj obiscemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image

Tle je res čuden user posted image

Jst sem tudi imela likarja. Pa mi i blo, da bi ga cmokala, pa je kr on pršu zraven ves solzen user posted image

Mugoši pa se jst nebi kazala, naj me raje pride pogledat ko dobro zgledam, ne pa tam vsa flekasta v faco in prepotena user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

da bo s kaksno ssssooondo pogledu notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:34

clock-img

Leela

pencil-img

3101

user posted image

jaz sem bila 6 dni tam pa ga nisem srečala user posted image . To ni fer user posted image .
Tukaj je pa scary s to plastično bebo.

katmat drž se. Še malo...

nove mamice čestitke

clock-img

26.05.2009, 10:35

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bom zdele se mal tv pogledala...pol se vam pa se kaj javim...tok hit se me pa se ne boste znebileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:36

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

da bo s kaksno ssssooondo pogledu notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar zajebavaj se user posted image user posted image ,da ti ne bo res kje noter brbal..
Ti sam fotiča samo nosi sabo, pa ko ga zagledaš..akcija..user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

user posted image

jaz sem bila 6 dni tam pa ga nisem srečala user posted image . To ni fer user posted image .
Tukaj je pa scary s to plastično bebo.

katmat drž se. Še malo...

nove mamice čestitke

ja kt da bi chucky-ja drzal
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:37

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Kati,če ga vidiš mu sporoči da je na rr glavna tema..user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bom ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:38

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Drži se..user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem