writing-img

RE: Majčice 2009 - 6.del

clock-img

26.05.2009, 10:39

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

user posted image

Sam tle je čuden..user posted image user posted image

Tle je res čuden user posted image

Jst sem tudi imela likarja. Pa mi i blo, da bi ga cmokala, pa je kr on pršu zraven ves solzen user posted image

Mugoši pa se jst nebi kazala, naj me raje pride pogledat ko dobro zgledam, ne pa tam vsa flekasta v faco in prepotena user posted image

Ful lepo!Pol je pa res zdravnik s srcem in dušo.

Tale Mugoša je pa specializant, a ne? Če je lep, se mu jst že ne bi kazala. Šele pol k bi se tam spodi rehabilitirala bi pa se.

Nočem se it pokazat, k je zohr čažni alarm in bom spet razočarana. A se ni nobeni med nosečnostjo po odnosu kej podobnega zgodilo?

kati a maš laptopa pr sebi? Al od kje se tam javljaš?

clock-img

26.05.2009, 10:39

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Kati,če ga vidiš mu sporoči da je na rr glavna tema..user posted image user posted image

Kati, nam je joške potežkal, če je kaj noter user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:40

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Kati,če ga vidiš mu sporoči da je na rr glavna tema..user posted image user posted image

Blagor tebi..user posted image  user posted image user posted image Men je sam trebuh pošlatal..

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 26.5.2009 10:41:22 >

clock-img

26.05.2009, 10:42

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Alarm se je vžgal,pa lih zdaj ko je taka fajn debata..user posted image
pridne bit

clock-img

26.05.2009, 10:44

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

jaz pa vem kaj je s tanjo in katmat....

DOKLER NE ODPREMO 7. DELA  ne bo nič...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

torej ...katmat kr zabubi se za rač...če ne pa administratorko s stola naženi..user posted image

clock-img

26.05.2009, 10:46

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Kati bo zdej mugošo čakala. Ji likar ni dober.

KatMat, ne preveč čakat, da ne bo Kristan pršu user posted image

clock-img

26.05.2009, 11:02

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

O Katmat končno si dočakala. Tanja, sej je še par dni do konca maja.

bravo... iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam... Tanja_ do konca maja je pa res še nekaj dni... tko da ne se sekirat

clock-img

26.05.2009, 11:07

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

he he... blagor enim.. men so jih pa samo ženske doktorce tipale user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 11:19

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

jaz pa vem kaj je s tanjo in katmat....

DOKLER NE ODPREMO 7. DELA  ne bo nič...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

torej ...katmat kr zabubi se za rač...če ne pa administratorko s stola naženi..user posted image

Ajoj!Ja, sej jst bom zgleda še kar 8. del dočakalauser posted image

clock-img

26.05.2009, 11:29

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Majch, Elyy in Dito iskrene čestitke za vaše sončke user posted image user posted image user posted image

KatMat drži se...  Še m,alo pa boš cartala svojo princesko...user posted image

Tanja
... a si še doma... si se že šla pokazat? Držim pestke, da je to štart in da tudi ti kmalu dobiš svoj zakladek v roke...

clock-img

26.05.2009, 11:44

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jst ne vem, a so popadki lahko tudi samo otrdevanje trebuha z bolečino?K je otrdevanje v razmakih na 5-7 minut.Joj, jst nism dost pametna za tole nosečnost, popadke, porod...

clock-img

26.05.2009, 11:57

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jst ne vem, a so popadki lahko tudi samo otrdevanje trebuha z bolečino?K je otrdevanje v razmakih na 5-7 minut.Joj, jst nism dost pametna za tole nosečnost, popadke, porod...

popadke boš čutila... boš točno vedla da je to to.. jz sem bla tud prestrašena da ne bom vedla kako to zgleda in da jih bom spregledala... vrjem, vse prej k to... user posted image

grem zdej perilo obest dokler Gaja še spi

clock-img

26.05.2009, 12:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

to je lahko začetek popadkov kot opisuješ...Bolečina z otrdevanjem redno user posted image

katmat ...ti si faca...drži se in še kaj javi...te je lepo brat tud iz P...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 26.5.2009 12:18:00 >

clock-img

26.05.2009, 12:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ja, tisto je pa res čudna slikca. Katmat, kako boljšo zrihti. Če bo pa s ssssoooondouser posted image kaj okoli tebe šaril, pa nujno še to ovekovečiuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

26.05.2009, 12:29

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

No, da se še jaz javim. Pri nas še vedno nič novega-tamal je na ctg spet spal, pritisk imam že kot pred nosečnostjo, enako utrip. Mi je pa pogledala, če sem kaj odprta in po pričakovanju nisem nič. Je rekla, da če bom do ponedeljka (1 teden po PDP) še v enem kosu, me v torek pošlje na umetne popadke, češ da je taka doktrina v Ljubljani. V petek imam spet ctg in baje mi bo tudi UZ delala, ampak imam občutek, da ne bo nič. No ja, mogoče me pa kaj preseneti. Čeprav nič kaj ne kaže v to smer-ni otrdevanja, praktično ni tiščanja dol, jst se šalim, da mi je isto kot da ne bi bila noseča, z izjemo trebuha user posted image

Bo treba več okoli skakat očitno, sam kaj ko je zunaj tako vroče, da ni za živet. Zvečer, ko se ohladi, pa ščije (ali pa toča pada, kot včeraj).

So se pa začeli ti klici-a je že, a bo, a kaj kaže...tečke ene user posted image

clock-img

26.05.2009, 12:48

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

No, da se še jaz javim. Pri nas še vedno nič novega-tamal je na ctg spet spal, pritisk imam že kot pred nosečnostjo, enako utrip. Mi je pa pogledala, če sem kaj odprta in po pričakovanju nisem nič. Je rekla, da če bom do ponedeljka (1 teden po PDP) še v enem kosu, me v torek pošlje na umetne popadke, češ da je taka doktrina v Ljubljani. V petek imam spet ctg in baje mi bo tudi UZ delala, ampak imam občutek, da ne bo nič. No ja, mogoče me pa kaj preseneti. Čeprav nič kaj ne kaže v to smer-ni otrdevanja, praktično ni tiščanja dol, jst se šalim, da mi je isto kot da ne bi bila noseča, z izjemo trebuha user posted image

Bo treba več okoli skakat očitno, sam kaj ko je zunaj tako vroče, da ni za živet. Zvečer, ko se ohladi, pa ščije (ali pa toča pada, kot včeraj).

So se pa začeli ti klici-a je že, a bo, a kaj kaže...tečke ene user posted image

Kam pa hodiš h ginekologu? V Leonišče?
K men je včer rekla, da me vodi do 41. tedna potem pa naprej v porodnišnici, ampak v Postojni sigurn ni take doktrine da ti 8.dan sprožijo.

Sej bova tud midve kmalu cartale.user posted image

clock-img

26.05.2009, 12:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ja, tisto je pa res čudna slikca. Katmat, kako boljšo zrihti. Če bo pa s ssssoooondouser posted image kaj okoli tebe šaril, pa nujno še to ovekovečiuser posted image user posted image user posted image

ne vem ce bom takrat na fotkic mislila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 12:54

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

vsi izvidi so prsli...vse je ok...uz tud...mamo pa ze konkretno babnco kolikor so nas strasili da je majhna saj nam je likar danes nameril ze 3400 g....jupi!!!tukaj me bodo obdrzali do poroda tko da...tanci...jest te pocakam...ok??

clock-img

26.05.2009, 12:55

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

grem se en casopis prebrat pa pridem nazaj...spet sem lacna!

clock-img

26.05.2009, 12:56

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

vsi izvidi so prsli...vse je ok...uz tud...mamo pa ze konkretno babnco kolikor so nas strasili da je majhna saj nam je likar danes nameril ze 3400 g....jupi!!!tukaj me bodo obdrzali do poroda tko da...tanci...jest te pocakam...ok??

Okejuser posted image
Kaj so pa vzeli od izvidov? Urin sigurno, še kej? Pa si nehala otekat? Kdaj pa bo zdej porod? Če se ti ne začne samo, a so kej rekli? Do vikenda boš že cartala, blagor ti...user posted image

clock-img

26.05.2009, 12:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mu bom rekla nej jih ze zdej zacne tehtat....da bo opazu razliko...

clock-img

26.05.2009, 12:57

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Okejuser posted image
Kaj so pa vzeli od izvidov? Urin sigurno, še kej? Pa si nehala otekat? Kdaj pa bo zdej porod? Če se ti ne začne samo, a so kej rekli? Do vikenda boš že cartala, blagor ti...user posted image

kri,vodo,ctg uz

clock-img

26.05.2009, 13:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pomoje da do vikenda se ne bom cartala...zelim si sam,nic zatisje je...

clock-img

26.05.2009, 13:17

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

pomoje da do vikenda se ne bom cartala...zelim si sam,nic zatisje je...

Jst pa mislim, da te ne bojo kr v nedogled pustili čakat. Kako se pa počutiš? Si še otečena?

clock-img

26.05.2009, 13:29

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

katmat uh tole bo šlo pa zdej hitro.. not boš zihr živčna k bojo vwsi okol tebe skakal, pa se ti bo porod prej sprožu user posted image   user posted image

Tanja_ ti tud brez skrbi, kmal se ji boš pridružila..

evo vam še 2 slikice naše žabice

user posted image
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem