writing-img

RE: Jane voziček

clock-img

16.08.2009, 21:38

clock-img

mayamaya

pencil-img

731

ej, tane, a veš da sem ti mislila poslat zs, da sem zrihtala user posted image . no lepo, sem prav vesela. jaz sem naročila voziček in globoko košaro (tisti coche set) in sem dala ''samo'' 389 € - so ga še pocenili user posted image . pri nas te kombinacije sploh ne bi dobila ker prodajajo samo komplete. sem pa potem vzela zraven še dežniček tako, da sem s poštnino vred dala 430 €.
zdej pa čakajmo, pa upajmo da bo vse v redu ko pride, a ne? aja, danes sem pa spet gledala pa te moje barve sploh nimajo več - upam, da zato ker sem jo jaz vzela user posted image . se mi zdi da jim je kar dosti stavri ''zmanjkalo'' zadnje dneve

kaj si ti dobila kakšen povratni mail, ko si plačala?

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

clock-img

16.08.2009, 22:42

clock-img

tane

pencil-img

1567

mayamaya, jaz sem jim najprej 2x poslala email v angleščini pa niso nič odgovorili, no potem sem le uspela plačati preko netstika in sem jim potem v polomljeni nemščini poslala le to, da sem plačala in še nekaj v zvezi z dostavnim naslovom pa sem potem prejela odgovor, da bodo popravili.
Glede nakazila pa nič, le klicala sem v mojo banko in so rekli, da če je šlo naprej potem so podatki pravilni.
tako, da ja zdaj pa čakamo, ta teden kajneuser posted image

clock-img

17.08.2009, 12:56

clock-img

mayamaya

pencil-img

731

no, sej jaz tudi nisem nič dobila nazaj. mi je pa plačilo poslalo naprej tako, da upam, da je s tem vse v redu. nisem nikjer nič kontrolirala. dejmo čakat, kaj nam pa preostane user posted image

clock-img

28.08.2009, 22:52

clock-img

tanja86

pencil-img

10

ciao!
mogoče katera ve, kako je z garancijo, če voziček naročiš preko spleta?

clock-img

29.08.2009, 09:52

clock-img

mayamaya

pencil-img

731

ejla!

jaz mislim, da ima vsaka spletna trgovina svoje pogoje in pravila, ki jih mora imet javno dostopne.

clock-img

29.08.2009, 10:41

clock-img

boob

pencil-img

1127

z garancijo je tako, če ga kupiš v Slo je servis na Ptuju (PikaPolonica-uvoznik), če ga kupiš pa v tujini ne velja Euro garancija. . .Sem se ravno prejšni tedn zanimala.
Jaz sem ga kupla prek Italjanske e-trgovine in mi tu ne priznajo garancije, čeprav piše euro-garancija.!!!!

clock-img

29.08.2009, 17:42

clock-img

mayamaya

pencil-img

731

spletna stran kjer sem kupila voziček ima 2 leti garancije

clock-img

03.09.2009, 12:19

clock-img

tane

pencil-img

1567

punce a je katera prala prevleke od Jane vozička? piše, dase pere samo na roke ampak me zanima, če lahko tudi v stroju pod programom 'ročno pranje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem