Živjo!
Ninček1 - ali mi lahko prosim daš telefonsko št. od komisije, da morda tudi jaz preverim. Sem klicala danes k zdravnici in so oni poslali naprej, ampak od tega je že 8 delovnih dni ... pa glede na tvojo situacijo, bi blo fajn preverit. Očitno nikomur več ne gre zaupat ...
Aja1 - evo, vidiš, da ni tako hudo, sem prav vesela
Vozičke imate pa vse zelo lepe, sem tudi jaz pred tem, ko sem kupila Implasta razmišljala o PP GT3 - jaz sem želela rdečega. No, zdej mam pa zelenga
Drugač mam pa jest tud ginekologinjo zasebnico - pač, ima koncesijo. Naredila mi je na začetku en UZ, da smo potrdili nosečnost, potem na NS sem šla v Domžale in plačala, potem naslednji brezplačni UZ je bil morfologija - katastrofa. Recimo v bolnišnici na Jesenicah ti naredi ginekolog vsak pregled UZ. To tudi skoraj ni pravično, ane? Jaz imam pač zasebnico, ker je edina na Bledu, se mi pa ne da h ginekologu nekam daleč vozit .. čeprav bom po tej nosečnosti malo premislila ... vseeno.
Spet berem eno knjigo - tokrat Varuškin dnevnik ... precej lahkotno. Vse, samo da čas mine. Danes je še posebej turobno, hm, vreme vseeno naredi svoje. No ja, zdaj se moramo počasi kar navaditi, bo več takih dnevov, ane, saj gre november notri.
Drugače pa sem tudi jaz danes popoldne zaspala ... pa to ni prov fajn, ker se bojim, da zvečer oz. ponoči ne bom spala
Drugač se vedno skušam prepričat, da čez dan ne spim, čeprav, takole po kosilcu prav zapaše, ane?
No, prijeten večer vam želim!