Živjo punce!
Julieb, čestitam za uspešen pregled in takega velikega korenjaka
Tudi vsem ostalim čestitam za uspešne preglede! Valentinčica, ti pa kar počivat!!!
Punsha, kako pa si ti opravila? Resnično upam, da je vse ok!
Ja, jaz se pa danes ne počutim najbolje. Zjutraj sem šla rihtat za telefon, nič še zrihtala, upam, da bo do jutri urejeno (bo šel potem kar moj naprej rihtat), potem sva v stanovanju čakala dimnikarja, ki ni prišel (ne morem verjet!!!! naslednji teden dobiva kamin, zato moramo čim prej očistiti dimnik, ker ta, kamor sva priklopila kamin se že sigurno 20 let ni uporabljal - in tip se ne prikaže, potem sem ga še 4krat klicala in nič
). No, potem je bila ura že ena in šele po kosilu sem se spet ulegla. Še zdaj me vse boli spodaj - v trebuhu, križu, medenica in čisto spodaj v nožnici ... sem se že ustrašila, da so popadki. Najbrž niso .... Tako da, zdaj pa res kar ležim in počivam! Uf, jutri ne grem čisto nikamor. Moram nekako še zdržati do pregleda drug teden, da vidim, ali slabo stanje ni napredovalo - da potem vem, da prav delam ....
Drugače pa glede kozmetike - jaz bom tudi zaenkrat kupila le trdo milo, mazilo za ritko pa olivno ali mandljevo olje - kar v lekarni vse, pa bo. Ostalo bomo pa itak potem - po potrebi.
Danes pa je vmes tudi pri nas med dežjem začel padati sneg ... skor nisem verjela. Pa nisem bila prav vesela, ker imamo še dosti dela zunaj zaradi stanovanja - in sicer za elektriko še nekaj pa dimnik za plinsko peč ... da vsaj še do konca drugega tedna ne bi bilo snega .... uf, da se nam le izide tole!
Nič, grem nazaj ležat, pa kar knjigo brat .... pol bo pa itak dnevnik pa Kmetija
Pozdravčič!