IZVIRNO SPOROČILO: Kati81
A ste katere že ipolnile papirje za csd in jih oddale. Jaz razmišljam da bi kar ta mesec to nardila, ker mi bi šla ena bolniška manj noter, kar posledično pomeni višjo porodniško. A sploh že lahko to oddamo tri mesece pred PDPjem?
Sem že mal pozabila.
Liste za CSD se bi oddajali 60 dn pred PDPjem. Se mi pa zdi, da so že prej ene punce vpisale podatke (kar se prihodka tiče) za kakšen mesec, dva prej, kot pa tiste, ki so jih točno eno leto od 60 dni pred PDPjem mele. Upam, da si razumela - se pravi so vpisale zadnjo plačo npr. 3 ali 4 mesece pred PDPjem.
Bom probala tudi jest tko narest, ker grem zdej na bolniško, pa bo nižji prihodek.
Zanima me, če je katera ve, kaj se vpiše v liste za CSD, če takoj po porodniški menjaš službo, pol greš pa čez par mesecev spet na porodniško.
Jest bom po do konca te porod. zaposlena na šoli, ko mi pa preteče porod., grem direkt na bolniško in sm prijavljena v drugi firmi. Ni mi jasno, kaj pol pišeš v rubriko zaposlenosti ...
Pa kako je s to bolniško pol - ker jest je naj bi mela zaradi rizičnosti do porodniške in me zanima če firma kakšen mesec plača, al ne.
Vem daste to temo obdelale že n-krat, sam priznam, da me to prej ni zanimal, ker še nism rabila