Punce, dobro jutro!!!
Najprej še jaz
za Twixy! Verjamem pa, da se bo tudi njej izšlo dobro! In seveda držim pesti! Nikamor se nam še ne mudi, moramo vsaj še mesec in pol počakat, vsaj do 2010!
Potem pa takole: dskubin - jah ja, recimo, tudi jaz moram ležat .. pa sem drugač ful aktivna oseba, ampak, nekako se pač sprijazniš, ker se moraš ... jaz sedaj že več kot 1 mesec ležim bolj ali manj, pa moram rečt, da mi je zdaj lažje, kot na začetku. Nekako dobiš nek novi tempo in se navadiš. Čeprav komaj čakam, da bo npr. januar, da si bom bolj upala vstat in kam it .. ker ne bo več take panike ... ampak res, ni več tako hudo. Res pa največjo uteho najdem v branju knjig ... to mi krajša čas. Pa zavedam se, da nikoli več ne bom imela toliko časa zase.
No, sem tudi jaz zdaj pogledala za ta občinski denar ... hvala, ker ste govorile o tem, jaz sploh ne bi vedela ... naša občina je pa kar radodarna .. vsaj na spletu tako piše - okoli 400 €. Upam, da tega ne bodo spremenili.
Za DM pa bom tudi oddala kuponček, ga imam že doma.
Midva tudi nisva poročena, se pa nekako nameravava naslednje leto .... do takrat pa bova pač šla (najbrž v decembru) na CSD in zrihtala to za očetovstvo in ostale zadeve.
Sicer pa sem bila včeraj pri ginekologu - je bil samo kratek pregled, nič takega, zmerila maternico, pa dala ene globule za beli tok .. sicer je drugač vse ok, spodaj me ni pregledovala, ker me je zadnjič. Sva se pa zmenili za v soboto, 14.11. za 3D UZ. Sem prav vesela in se veselim. Tako da vam takrat sporočim kaj več
To je to, zdaj pa se grem umit itd, postlat posteljo in brat knjigo ... se pišemo.
Lep sončen dan!