sladkor v krvi sem imela 7.5, ne vem pa koliko je meja
Se mi zdi, da je 8, ma nisem 100%.
Modrček (za dojenje) in dudo so nam sestre v nm prepovedale
Aha, tudi v Izoli v 1. Ma da mi zdaj kdo kaj reče proti temu, se bomo hitro zmenili. V prvo je bil sine namesto na dudo 24/24 priklopljen na joške,sesal je pa kot norc, une v bolnici vse ponosne, da kako sem pridna, itak sem ga imela na joški, ko pa je imel tako močen sesalni refleks, pa lačen revček, glukoze niso hotli dat, že 2. dan sem zaradi tega neprestanega sesanja tudi dobila naval mleka. Potem pa nisem mogla normalno dojit, ker so mi bradavice tako krvavele in me bolele, da sem lahko dojila max 4x dnevno, drugo sem si pa sredi noči črpala in mu potem dajala po flaši. In to pol leta, jedu je pa 10x na dan

. Aja, pa še čez praznike sem bla v porodnišnici, tko da je primanjkovalo vsega, brisač, vložkov, spalnih srajc in sem zaradi navala mleka bla kot kaka čarovnica, joške povite s plenico pa je vse skozi šlo, srajca vsa flekasta rumen flek tam, rjav flek tam, krvav flek tam - vse zasušeno. Ma da mi še kdo reče, da ne smem met blazinc in modrčka - mi je prav žal, da nisem takrat poklicala prijatelja, ki je snemalec na TV da to posname in pokaže, kako je to prijazna porodnišnica

Ufa, sem se malo spihala, ampak prvič sem se tko bala, zdej pa se že znam postavit zase! In niso mojih pripomočkov v drugo tudi nič komentirale tete v bolnici, boljš da ne, ker bi mi pene prišle na usta