jaz se ne oglasim veliko, ker nimam časa...ste prehitre za mene:)))) služba, faks...hitro se dnevi obračajo:)
res zanimivo, kake razlike so od G do G, jaz sem pričela z 53 kg(višina 165 cm), že res da sem se do prvega pregleda zredila 7 kg(verjetno razlog prenehanje kajenja), tako da imam v materinski knjižici zapisano začetna teža 60 kg(v 9.tednu), do sedaj sem pridobila že 16 kg, pa mi moja G , sestra in babca niso nič rekle. stopim na tehnico vidim kg(me je kap, ker če človek ni navajen 6 za prvo št. nato pa že skoraj 7) in rečem, sedaj bom pa kregana in pogleda prvo babca, nato še sestra in obe sta rekli, da je prav ok, da se lepo redim in da jem in da mi niti približno ne izgleda, da bi bila predebela. povem moji G in ona mi reče enako, da so se moje kg že prav porazdelile in šle tam kot morajo iti. da izgledam prav ok in kot zdrava nosečnica.
potlej pa naj človek ve, kaj je prav in kaj ne. mah, jaz pravim, dokler se dobro počutim, dokler je moje zlato ok, me nič drugega ne zanima.
jaz priznam, da obožujem sladko in se večkrat pregrešim. samo da bi ful več jedla pa tudi ne. mogoče grem sedaj v službi na kosilo, prej nisem šla nikoli.
samo mi je res zanimivo, da ste ene okregane, pa če po sliki sklepam, tudi nisi nekaj debela, si prav lušna nosečnica.
drugače sva pa naročila voziček preko neta, bugaboo cameleon. sedaj samo upava, da pride, in da bo vse ok.
ostalih stvari še nimam, saj se mi zdi, da je bilo do sedaj, malo prehitro za nakupe. sedaj pa počasi posteljica, previjalna, in oblekce(nekaj si jih bom sposodila, nekaj kupila), mogoče še kako malenkost, drugega jaz ne mislim kupovati pred rojstvom.
en lep dan vsem nosečkam, pa uživajte tiste v tako lepem vremenu, ki lahko:)