IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Punce bi malo povprašala, če imajo kaj glavobolov. Mene v zadnjem času skoraj vsak dan boli glava. Ne vem, ali je to od vročine, ki jo komaj prenašam. Včasih vzamem kar dva lekadola na dan. Upam, da to mojima pikcema ne škodi.
joooooj, si rekla nekaj, ob cemer sem kar poskocila zdajle. V petek prejsnji teden me je zacela bolet glava in to 3 dni brez prestanka. Tenzijski glavobol. Potem sem pomislila, da imam deficit kave... ni bil... Pa sem naredila pecne paprike. Kljuvalo me je v glavi, ko sem lupila paprikoe ampak, ko sem jih pojedla, s cesnom in olivnim oljem ter balzamicnim kisom... je pa odleglo. Sem se ze zacela hvalit, kako sem zamenjala glavobol za duh po cesnu, ko me je drug dan totalno polozila migrena. Ampak taka, da mi je se zdaj slabo, ce se samo spomnim. Moj moz je klical na urgenco, kaj da mi v 10. tednu lahko pomaga, pa so rekli da raje nic, samo temo in tisino.
Ne vem, kako sem prezivela noc, zombijevsko... Potem 3 dni dobro, pa spet. Iz nule, migrena, vse boli, zivi mrtvec.
Ma kaj je to? Pred tem pa od zacetka nosecnosti nobenega glavobola. Upam, da je bilo to vse in sem z glavoboli opravila. Doza je bila neznosna.
No in potem mi v lekarni ena napredna farmacevtka ponudi toplotne oblize, ki si jih nalepis na tilnik recimo, da prekrvavijo kriticno mesto in sprozijo pretok krvi in energije. Bojda si jih kupujejo nosecnice injih v kasnejsih mesecih dajejo na kriz, ko zacne pritisk otroka na hrbtenjaco... In da ni nevarno, je na osnovi naravnih preparatov. Preizkusila se nisem, ker sem zdaj v redu (trkam na les)Ker sem kupila se nekaj drugih stvari, se ne spomnim, koliko je stalo, tu v CZ je pa najbrz druga znamka, kot bi jo morda dobila v SLO. (v resnici se mi ne da vstati s postelje, od koder tipkam na laptop, heheh)... drugic ime oblizev... morda kateri prav pride.
NS imam v torek, kri sem ze dala, zdaj pa tiho molim, da bi bilo vse v redu. Nestrpna.
Zanimivo, kako se pocutim, da nisme vec sama, pa neznansko pogresam to duso, cloveka, ki se razvija v meni, ne morem docakat, da jo/ga spet vidim. Je vam tudi tako?