Zadnji članki

6 skupnih značilnosti vzgoje problematičnih otrok
Starši neuspešnih in problematičnih otrok naj bi po raziskavi imeli šest zelo značilnih pristopov...
Vzgoja in razvoj

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znan...
Bolezni in stanja
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Ampak vseeno bom v službi čimdlje kot se bo dalo.
. nasvet ni kaj.
. Ampak ti se nič ne sikirat, ker to ne bo pomagal. Najboljš, da mislš sam na tist čs k maš rok, pa da boš takrat rodila, pa se bo vse izteklo tako kot treba. Boš vidla. Ti pa pazi nase, pa svojmu G pod nujn povej, da bodo še bol pazil nate. K če ne rečeš, se bo zdel, da si ok.
.Take bolečine imam v hrbtenici in križu, da sploh ne vem kako naj ležim. Boli me tudi trebuh oz. imam neke vrste krče in tudi izcedek se mi je danes spet pojavil.Jutri imam nuhalno in me je kar malo strah da ni kaj narobe.
in
vsem, ki so se vas lotile bolečine...takšne in drugačne.....
......
. Jaz imam po 4-ih tednih spet rjave izcedke.
!
vse ok. Moja punčka je zdrav, vesel, razigran otrok. Je čuteča, nežna... Nič ni živčna, nič ne joka, nič se ji ne pozna, da je imela iber živčno in depresivno mamo, tako, da drži se, vse bo ok! Jaz mislim, da je to navadni urbani mit, da se to prenese na otroka in mu škoduje.
ko se bom začela bolj počutit, bom probala začet kej delat.
, pa mi začnejo kar solze tečt. Sem delala čestitke za starše in se zraven jokala. Sploh ne vem kako bo zgledal, ko jim bova sporočila veselo novico - preden bom lahko rekla eno besedo, se bom že jokala
Že na splošno sem jokica, zdaj pa sploh.