Pozdravljene so
!
No, pa smo še mi prišli z
. Je blo tko fletno. Mali je plaval v vod in užival sto na uro. Smo pa v petek dobil 2. zobek, dons je pa prvič sam vstal z oporo. Sm tko happy.
Amelie
, sm kr jokala k sm brala. Pa pošiljam ti
.
Vse nove
dobrodošle med nami. Več nas bo bolj bo veselo.
Glede sporočanja novic - jz sm spet pr G dobila potrdilo, da sm noseča, pa k bo čs bom šla do našga pomočnika ravnatelja, pa mu povedala in mu dala to potrdilo (že zato, da ma črno na belem napisan. Mi je lan prov pršlo, da me v šol ni preveč izkoriščal
). Me je pa na
ful raz
moja mama z vrtci, pa drugim otrokom. Je rekla, da sm neumna, da nism poslala pritožbe, ker nism dobila vrtca. In da ji ni jasno, kako bom 2 porihtala, k bo tm okol tamal lih začel hodit ....
Pa sm jo nekam poslala, da se nima kej vmešavat, da se bom itak znajdla, k moj pozim itak ne dela k je vrtnar, pa pol sm ji rekla, če se nej ga losam (vem, da je grozn na to pomisl, sam sm jo pa pol umirila. Upam, da me nov ta zgorn štrafau). Pa je prec zaprla usta pa bla pol sladka. Je koj začela sprašvt, če že vemo ime. Groza - se nate spravjo lih takrt k si v zlo občutljivem stanju, k ti razpoloženje niha 100 na uro.
Mam pa tud jest občutek že, kaj bo, pa še vsi misljo isto z mano -
. No, ampak sej bomo vidl, sam da je zdravo. Sm mela pa ta filing že pr prvemu ampak v obratni smeri - bolj k sm vedla da bo fant, bolj sm si želela pupe
. Mamo pa tud 4 imena že zbrana - Ela al pa Gaja za fanta pa Jurij al pa Gašper.
Tiste s trtobolom - jz se vam pridružujem. Je blo že prvič tko, to pa zato ker je bil spodi.
No, sm se razpisala. Zdej pa odstopim mesto še drugi.
Se pišemo