Hej, so
!
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Imam pa eno vprašanje oz. težavo.
Nenormalno me bolijo sramne kosti. Tako da se ponoči zbujam od bolečin in mi pri obračanju v postelji navrejo kar solze na oči. Podnevi je malo bolje, čeprav bolečine čutim ves dan. Še najbolj so izrazite, ko vstanem iz sedečega v pokončen položaj, pa mogoče prvih par korakov in po stopnicah.
Sicer samo bolečino poznam že iz prve nosečnosti, a se mi je tam pojavila šele v 35 tednu, kar sem pripisovala teži otroka in pa pripravam telesa na porod.
Zdaj se mi pa to zdi bistveno prezgodaj, saj sem šele v 15. tednu. Kaj pravite ve? Ima katera podobne težave?
Zvesta, mene je v prvi nosečnosti začelo enako boleti že v 11 tednu. So rekli, da se tako zgodaj bolečine pojavijo zelo, zelo redko, so pa "normalne". V drugi polovici nisem mogla spat na boku, ker potem nisem mogla hoditi. Ko so mi delaliCTG (na boku) sem rabila kar nekaj minut, da sem se lahko odpravila od tam. Ni kej, tole res ni luštno.
punsha, tudi sama imam nizek pritisk: 90-100/50-60. 30 je pa vseeno prenizek. Pojdi si ga kdaj izmerit v lekarno ali ambulanto.
valentinčica, lepo da možek tako lepo skrbi zate

, ti pa tudi pazi nase!
Pa seveda čestitke vsem za brcike

. Jaz še vedno nisem 100% ali se kdaj pa kdaj pojavijo metuljčki ali je to prebava

.
Mi pa danes odhajamo na 14 dnevni dopust. Še pol ure službe in via Dalmacija

. Ko se vrnemo, pa je takoj na sporedu uvajanje v vrtec. Upam, da bo šlo.
Včeraj pa sem imela pregled- smo puslušali srčka

, izmerili pritisk in težo (sem na +2 kg). Naslednji pregled imam že čez 3 tedne (17.9.), samo mislim, da to še ni morfologija- noseča bom 19 T?!
Lepo se imejte, božajte trebuščke, pa se beremo čez 2 tedna!