pozdravček od nas..
Madonca, danes imam toliko energije, stanovanje sem naredila generalko, vključno z ročnim čiščenjem tepiha, kar delam vsake toliko, da spravim dol vse tiste Izabeline madeže, pa še po vrhu posesam, pa je kot nov..
..
Kosilo je ready, perem, likah..mislim, si moram napisati, kdaj sem bila tako bolana
...kr samo gre...
Včeraj sem napadla paket napolitank Manner
..mnjask..sem si rekla, če je že tak gušt, pol pa grem na to...
...verjetno je šlo danes vse ven...od tukaj ta energija...
...
Evo, nasvet kako premagati utrujenost...napolitanke...
Matejka...ne vem no...ko shodijo, moraš pa letat za njimi...
...jaz nimam pojma, kako se bomo spravili ven, ker je Izabela pravi torpedo, nima 5s miru, leta sem in tja....pa še z eno štručko zraven...hmmm..bomo videli
..najhuje od vsega pa je, da nima nobenega strahu...ne vem no..ona kar gre...
Kaj še naj dodam???.....hmmmm
Nosečniška oblačila..sem že zadnjič napisala,da sem našla trgovino babymarket.sk, kjer imajo Esprit- mama
..full lepe stvari, sem si kupila oblekco, pa puloverček, grem še hlače iskat..kar mi je najbolj všeč?? da se jih da preuredit kasneje v normalna oblačila..res kul rešitve....in da so barvna, ne samo črna...
H-M, C-A pa je katastrofa res.....nsaploh letos so oblačila za nosečke v vseh teh prodajalnah grda...moraš res imeti srečo, da kaj najdeš..Zadnjič sem uspela v Pragi, v H-M dobiti čudovito jopico v viola barvi..res krasna, sem mislila, da je pomota, pa so bile še dve, pa sem jo vzela....ampak to je tudi vse, kar sem našla pametnega...o.k.črne raztegljive hlače za doma, pa malenkosti, kot spodnja majica itd...
Druagče pa tudi jaz kombiniram z tistim, kar imam doma, neke kavbojke so mi še prav, tako da bom zdržala dokler lahko....
ah, je težko, res....
Kako naj bo lepa nosečka, če pa prodajajo zanje samo pogrebne stvari??
Nič, imejte se krasno, mi imamo sonček...
papa