writing-img

Spanje pri mamici

clock-img

31.05.2005, 12:53

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

No, vidiš, mehurčica. Pač otroci so različni - eni resnično rabijo mir, drugi pa bližino staršev. Ampak zato pa ne moremo nekoga obtožiti, da je slab ali neodgovoren starš, ker dela tako ali drugače.

Potem so pa novopečene mamice čisto zmešane, ko to berejo;)

clock-img

31.05.2005, 13:10

clock-img

dory

pencil-img

8852

se strinjam nejcko :)

clock-img

31.05.2005, 15:05

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Se strinjam. Saj sem že v prvem postu, ki sem ga napisala, rekla enako-kakor komu paše.

Verjetno s tem nisi mislila name?:zmeden2: "...ne moremo nekoga obtožiti, da je slab ali neodgovoren starš, ker dela tako ali drugače"

Hja, zato sem se pa jaz zanesla nase, da nisem bila že takoj od začetka zmedena.:)

clock-img

31.05.2005, 16:51

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

moj je star 8,5 let in sem prav vesela, da pride zjutraj k meni na cartkanje in, da ni prva stvar TV in kakšne jogi-jo risanke ;)

in zvečer se tud pocartkava in kaj pametnega zmeniva;)

in če moža ni doma, spiva skupaj v spalnici 8)

clock-img

31.05.2005, 20:15

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jana73, ti packa ti! Tebe bomo prijavili na CSD!!!8)

clock-img

29.06.2005, 11:44

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Bravo Blacy in somišljenice
Absolutno se z vami strinjam!!!!!!!!!!! Da ne bom naštevala vsega, bi rada dodala še samo to: ne samo da je otrok svoja osebnost, tudi partnerja ne smeta pozabiti nase in imeti skozi pred očmi, da živita v RAZMERJU oz. vezi, ki jo je treba negovati. Če ta ne štima, ne štima tudi ostalo. Kljub otrokom!!!!

clock-img

30.06.2005, 10:04

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

In potem se začnete ženske pregovarjati katera je dobra in katera je slaba mama....:bravo:

Sam pravim tako, sto ljudi sto čudi, vsaka mamica sama najbolje ve, kaj je za njenega otroka najboljše. To drži kot pribito.

clock-img

02.07.2005, 19:52

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Blacky:bravo:!

Najn tamal spi od prvega dne v postelji. Midva z možem se naspiva in imava svojo intimo in zasebnost, tamal pa tudi. Sicer je pa res, da ni enostavno sploh na začetku, se vstajati po šestkrat na noč in je potrebno veliko vztrajnosti predvsem pa doslednosti, na koncu se splača!!! Za lenobo tukaj ni prostora, potem pa lahko beremo...stanovanje v razsulu, nimam nobenega časa...otrok se samo nosi...halo, dajte malo razmislit?:zmeden2:

Pa brez zamere!

clock-img

03.07.2005, 07:28

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Moja je tud spala pr nama.Včasih je blo težko,ko te je tako udarla,al pa brcnala,da sva oba bila v modricah.V svojo postlo je šla,ko smo se spreselili in je imela svojo sobo.Je pa res,da je skoraj do 8 leta spala pr nama,pa še sedaj se kdaj pa kdaj zavleče k nama v postlo.Moram pa priznati,da vse delaš na expres:sloncek::sloncek::sloncek:,ponavadi v kopalnici,ker v postli bolj težko,če ti:duda:spi zraven.Ma niti pod razno,da bi takšne stvari delala pred otrokom.Zato se mi je prav hecno zdelo,ko sva tam po 8 letih prvič lahko:sloncek:v zakonski postelji normalno.
en lp:morje:D.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem