Zaspancka, cestitke za sincka
Z mojim sva danes zrihtala priznanje ocetovstva, ta teden so na vrsti pranje in likanje ter priprava stvari za malega, pa seveda se zadnji nakupi kozmetike in oblekic (ce mi bo kaj extra falilo).
Vikend je bil deloven - cistilna akcija kuhinje, maldva sta bila pa v varstvu pri tasci.
Uh, ne morem verjet, da mam se 6 dni, pol pa bomo meli ze strucko. Sem vceraj na enmu pikniku gledala enega dojencka, je bil tooolk micen...pa nas bo se manjsi

sploh ne vem, ce ga bom znala prijet, ker tale nasa srednja opicka se itak ze cist drugace nosi kot dojecnki. Pa z mojim sva se spomnila, da bo spet treba podirat kupcke, pa pazit na glavico...
Barvanje - v nosecnosti ni skodljivo, zna pa barva zarad hormonov (verjetno?) ful cudno prijet. Jst sem si tud na zacetku nosecnosti delala pramene in so mi po eni strani takoj prijeli, na drugi pa kar niso hotli. Zdaj sem se pa itak na rdece strihnila

Po 8ih letih sem spet rdecelaska
zatekanje - buhteljcki namesto gleznjev... zgledam v noge kot pujsek, od dalec pa kot da imam hlode...ah se mal, pa bo...
Sem pa v petek zmazala eno tko dobro lubenico...mnjami...kolk bi jo spet jedla
Uzivajte, grem pogledat, kaj naj dam prat