Hej, hoj....
Sem zjutraj celo litanijo napisala, pa me je ven vrglo in neta
: pritisk o.k, kri in voda o.k, HB:114 čeprav Retafer jem, prvič mi ga pa sploh ni blo treba
, kg:+7, vse še lepo zaprto kot je treba in obrnjeno navzdol. Naslednji pregled 7.7., dobila sem napotnico in nalog za rešilca.
album: hvala za pohvale, res sem se trudila s to sobico, res pa je da je Tinka njen najlepši kos
oblačila za iz bolnice: no povejte kaj ste kupile, jaz sem čisto aut, pa bi šla v petek malo v BC, sej pa ja mate večina že vse pripravljeno
tilča: jaz imam za 10 cm višjo previjalno ker sem 177 visoka, previjalna je res kos , ki se zelo veliko in dolgo uporablja, zato ti predlagam, da zdej stisneš zobe in jo odrežeš, na začetku se ti bo sploh zdelo da cel dan samo previjaš, pa pol jo res skos rabiš tam do 2 leta, tak da se splača zdej to uredit, če mene vprašaš.
Jaz sem od jutri naprej v porodniški, ta vikend pa res more mož na podstrešje, zdej ima pa že prav slabo vest, ker nimam še nič pripravljeno....
obiski: sem jih že prvič prepovedala, samo mož, ter obe babici in dedka, doma pa tudi nisem prav kmalu sprejemala, s tem da eni so tako trmasti in so kar nenajavljeni prišli
, pa sej niso bli dolgo samo me je vseeno razjezilo. Pa moje setrične, ki takrat še niso mele otrok niso mogle razumet kako ne morem sprejet več kot 1 obisk na dan doma
. Eh, eni so čudni...
imena: ve imate že verjetno vse izbrano, jaz pa še vedni iščem ime za
, ki bo pasalo zraven Tinka, za
je pa že mož izbral Ožbej. Joj pri tej drugi nosečnosti pa res z vsem zaostajam
Nič, zej grem še malo migat, pol bom pa šla okrog enih domov, danes je moj zadnji delovni dan
lepo bodite!