Dobro jutro. Spali celo noč, edino ob pol 6-tih smo bili že budni, ja nič fant trenira že za v vrtec kako bo zgodaj vstal, mu je mami včeraj povedala, da bo tam super fino
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
uf cel dopoldne - in kam greš, kaj počneš? jaz več kot eno uro na sprehodu nimam kaj delat ...
Ma mi mamo psa, pa je pol to vse drugače, popakiraš psa in tamalga greš do kake vode, psu mečeš palice v vodo, tamalmu je ful zabavno in se reži, pa maš mir

Pol po cirka eni uri gremo počas domov, tamal recimo mrkne v vozičku, psa odpeljem nazaj v stanovanje, jaz se pa usedem nekje in v miru ta cajt preberem časopise in spijem kakav. Se tamal zbudi ga tam nafutram, pol pa greva še po hitrih opravkih...v štacuno po fasungo, na pošto, banko itd...odvisno kaj rabiš tisti dan. In to je to. Seveda ni vsak dan tko, včasih ga dam doma spat jutranjo rundo, pa gremo pol na sprehod itd.
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
čerrrrrrrrrrrr.
Jaz pa vam moram nekaj povedat. Morda se boste grozile morda pa ne.
Danes sem naredila za kosilo pasulj pa še mal makarončkov notri. Pa smo kosilo jedli. Rok pa v jok je tok žalostno gledal. Pa sem mu dala. Je pa jedel, kot da bi iz lakote ušel.
Reakcija???????????? NOBENE. . Sem se bala, da ga bo kaj napenjalo, nič. Priden je bil kot bubica.
Aja, za večerjo pa je pojedel polovico mlečno maslen kruhen l v mercatorju stane čez 3 EVRE. Pa še to s pašteto. . Je že prej jedel pašteto, ampak nikoli tako veliko.
Mislim, moj je kot velik poba. . Še Bojan manj poje.
Ja super! Jaz sem itak mnenja, da bolj kompliciramo slabše je...ker sem opazila, da ko sem mu začela kuhat isto kot sebi edino manj začinjeno je vse pomlatil, tiste prilagojena kosila kao zanj, mu sploh ne grejo več v slast, tko da zdej ko delam kosilo, delam za oba pa je vse od a do ž. No pasulja še nismo jedli, ampak ga bom pa tud skuhala ta teden, pa naj malo proba