Dan!
Js sem pa danes čist out. Sej ne vem, al mi je vroče, al me zebe, al sem tečna al utrujena, v glavnem, na momente sem sama sebi odveč, pa še Matic mi je čist iz ritma prišel. No, pri meni je razlog
, ki sem jo dobila včeraj, pri Maticu pa raje ne govorim... Zvečer nikakor noče pojesti celega obroka kašice, še vedno zahteva mleko v steklenički in danes se je prvič zgodilo, da je jedel malo čez 5 zjutraj
Čez dan mi skoraj nič ne je, nič ne pije, tako da sem kr malo obupana, mleka pri meni je tudi zmanjkalo, tako da me ob "crkljanju" tako grize s tisitm svojim zobčkom, da vpijem zraven
Težave s spanjem imava tudi čez dan, ker se prebuja zaradi ropota in se potem samo joka
Jolly123 tale vaš kuža je poa čist isti kot naš prejšnji. Smo imeli prav tako terierja. To so res obuipni psi glede karakterja. Kr skoz bi bil v hiši, pol je pa samo spal. KO smo ga dali ven, se je drl in cvilil - kr neki...
Gogabojan ej, sam vi ste pa res prvaki s tolikimi zobki naenkrat!!! Bogi Rokec, ko mora tolk trpet!!! No, upam, da bo sedaj po tem rezanju res bolje in da se dlesen postavi na svojo stran tako kot je treba.