No evo tamal je šel malo spat zdaj pa lahko kaj pokomentiram.
Valla bravo za zobek
Glede spanja pa mislim, da je bil res zob vzrok, Tajko je imel vaje dretja ponoči v istem obdobju kot Tilen in mi imamo tud nov zob
Čakam jih pa vsaj še 6 glede na sitnost
Pikica jaz od začimb uporabljam, sol, peteršilj, origano, baziliko, majaron, muškatni orešček...pa zih sem še kaj pozabila
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala
jolly- a tko slabo je? Prijateljica pa je rekla, da je bila samo sobota bolj slaba, v nedeljo je bilo pa čist ok, samo voda bolj hladna, ker jo je v soboto premešalo. Je pa v Umagu oz. okolica
Mah najslabše morje do zdaj...resno. Domov sem prišla premražena, z bolečim grlom, glavobolom in rahlo vročino
Se je pa Tajko na morju naučil svojo prvo besedo in to je NE....

Mislim, ej...ne mama, ata ali karkoli ampak ne. In pol se dere ne kot sraka, lih za vsako stvar
Ajme meni....
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha
Jolly 123; če si pripravljena mi prosim na kratko napiši, kako je pri vas potekala provokacija in koliko časa ste bili v bolnici, ker to naju z Markom čaka 8.7.09 pa bi želela biti malce pripravljena.
Uf...vse skupaj FUL počasi. Kam pa gresta v LJ ali na Jesenice? V LJ baje lahko hodiš domov spat, na Jesenicah moraš tri noči tam prespati in četrti greš domov. Zgleda pa tako, da dobi prvi dan mleko res po kapljicah par ml in potem gledajo če je kaj reakcije. naslednji dan spije že malo več, največja doza je bila 90 ml. zadnji tretji dan pa dobi za zajtrk, kosilo in večerjo en cel mlečni obrok in potem spet opazujejo reakcije in če je vse OK greš domov.
IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Zdej grem pa eno spletno stran delat al pa likat..namrec moj ma tamalga in trenutno mu igra na kitaro, tamal pa lazi okoli
A spletne strani delaš? To za hobi al tko profesionalno?
IZVIRNO SPOROČILO: timnala
A se bomo se RRjevke se kaj dobile pred koncem porodniske? Bi prav pasalo spet mal cvekat na dekcah..seveda, ce bodo tisti tam zgoraj pravocasno dobili mojo pritozbo na vreme
Jolly..bo treba eno anketo spet narest
Mam dost anket za neki časa...naj kar ktera druga