Čer!
Mi smo se popoldne potepali po LJ, Matic je bil priden, le da nisem našla nič pametnega zanj, pa tako sem mu hotela nekaj kupit
Očitnoi se je zato na koncu v Intersparu pričel nekaj bunit in sva shoping v easy bolj na hitro zaključila. Sicer pa se je ravno takrat nekaj pripravljalo na dež in smo komaj dobili parkirni prostor v Cityju
Frizuro imam sedaj menda najlepšo odkar hodim k frizerju (berite odkar me dragi pozna
), pa danes ni bilo prilike za fotkanje, jutri bom pa verjetno že vsa zaležana...
IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Dream, nisem vedela, da si tako blizu..si bom zapomnila za drugič, ker v Čeče še gremo
No, pa sedaj veš. Čisto blizu sva si bili, mogoče 2 km narazen, ne vem čist natančno.
Oblačenje notri body + kakšna tanka majčka in spodnji del trenirke pa nogavičke. Pri nas v stanovanju je dokaj hladno in ima hitro mrzle rokice, pa še nekaj pokašljuje, tako da se ne upam glih ne vem kolk igrat, ker greva v ponedeljek na dopust v hribe. Če je bolj toplo kot danes, pa ga imam večinoma samo v bodyju - dolg ali kratek rokav, odvisno, kolikšne so zunanje in notranje temperature.
Prah v stanovanju res bi blo dobr neki naštudirat, ker je tole mal too much, kolk se ga vsak dan najde.