Mi smo pojedli kosilo, je Tajko danes prvič raviole z bučkino omako jedel. Sem naredila pol premalo očitno, ker je kar usta odpiral, ko smo že zdavnaj vse pojdeli
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
ja moj je meni včerej reku, da komej čaka, da grem v službo zarad sebe in zarad njega
Men to govori že od prvega meseca

Sej po svoje je res nisem človek za doma bit, veliko dam na karijero in skoz bentim na ta glupi sistem kdo se je spomnu porodniških za eno leto

Čeprav se po drugi strani zavedam, da pa ni lepšega za nekatere kot biti eno leto doma.
Pa vseeno me malo skrbi, da ne bo stanje po lsužbi še slabše, ker naenkrat bo pa še dodatno breme padlo name pelji v vrtec + pridi iskat v vrtec, naredi večerjo, skopaj, daj spat, ponoči vstajaj itd itd itd. Upam, da ne bom pol še bolj tečna
IZVIRNO SPOROČILO: valla.
ojojojoj, mi pa sploh nismo imeli noči. Zdaj vem, zakaj se reče norice: ker otroka naredijo "norega"! Zvečer se je zbudil in ga je začelo srbeti, spal ni skoraj nič, vmes se je še Tilen 2 uri drl,.... Z mojim sva se mal zamenjala, da sva vsaj kako uro odspala vsak in to je blo to.... Potem je Nik ob petih zjutraj končno zaspal, ob pol šestih se je pa Tilen zbudil. V glavnem, imamo veselico!
Ojoj bogi Nik no. Jaz se še kar spomnem kako je bilo ko sem jih jaz imela, foter je ležal zraven mene celo noč, da se nisem praskala. Vsakič ko sem se hotela popraskat me je udaril po roki, jaz pa celo noč pokonci, pa nisem se upala premaknit, da me ne bo foter udaril po roki.