IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Janja, sem pa vprašala za pasovec, pa je rekla, da to ni res. Da pa ga lahko dobimo mi, ki smo v stiku z otroci z noricami, ker ga imamo menda vsi v sebi. Pri nekaterih izbruhne, pri drugih ne.
ne bom se delala pametno vendar sta punčki dveh mojih kolegic dobili pasovec pri 2 letih k so razsajle po vrtcu pa sta obe imeli norice k sta bili dojenčki, ena pri 4 mesecih druga pri 6 ,mesecih je pa res da sta imeli samo par pikici....njim je pediatrnja rekla da sta "slabo" preboleli norice,pasovec pa povzroča isti virus k norice...po prebolelih noricah ostane "speč" v živčnih celicah hrbtnega mozga in se lahko ponovno aktivira k oslabi imunski sistem....vem pa da je bilo neprijetno in je trajalo skoraj mesec dni
marisha

sam da ni alergije ...kaj pa so bile te pikice potem

,..pa poročaj če une drage rožice tud tko lepo drago dišijo
jolly te še zviva in driskaš.....mogoče si kaj takega pojedla...pa te je spucalo....
mbd kaj si potem skuhala...a si klicala halo dostavo....mi smojedli za kosilo ješprenček sedaj pa delam za velčerjo rižek grah in piščančka

jutri bomo pašto...
tejčika sem ti tud jaz tela napisat da zdravila za železo zapirajo, upam, da ste obe ok
lučka a ti delaš sam med tednom.........kako se kaj obnese tvoj k varuška a kaj pogrešaš vala, jaz vem k sem šla delat sem sam študirala npr. k sem delala popoldan kako se majo doma..sicer pa če ti gre hitro čas in imaš delo mine šiht k trenutek
goga

za zobek in

za obiske pa
mi smo tud včer dobili zobek št. 4
za vse k maste neprespane noči ena
ĆIRULAČARULA BUM BUM BUM
da boste danes spali