jutro,
no dan če smo bolj natančni. me smo že iz zgodnjega sprehoda, smo šle do bližnjega ribnika krmit račke in mi je mala kar v vodo silila, tako je bila navdušena
Aja, me pa zanima, kako otročka navadit, kako naj gre dol iz sedežne. Samo da obrnem hrbet, je že gor in seveda potem ne zna doluser posted image . Pa me zdej kr mal skrbi, ker je tud za sekundo ne moram pustit samo.
jaz sem jo navajala tako, da sem jo vedno ko je prišla do roba obrnila in ji stalno prigovarjala, da mora it z rito dol...je pa trajalo to več kot mesec dni in na začetku se je ful upirala...potem pa je nekega dne kar sama šla do roba, se obrnila in hop dol...
čestitke vsem hodalčkom!!!
bravo
Lara za prvo besedo
moja pa le
ata kliče, pa sem mojga obtožla, da je to zato, ker se jaz skoz pogovarjam z njo in ji govorim kje je ati, kaj dela ati, ati to in ati ono...itak da je pokapirala...in sedaj je začel še on na isto foro...le da mami omenja

bomo vidli koliko časa bo rabla?
metuljček - fotko nove frizurce please!!!

kako učenje?
neboglasnica - uživaj na trebušnih!!!!
mesna prehrana - hmmm, sedaj sem pa mogla prav razmisliti...so dnevi ko jeva le zelenjavo in prav paše bit brez mesa, nisem pa en hud vegi tip...o ne...kakšen dober šnicl sem in tja mora bit
sem pa včeraj naredila polpete iz bučk in krompirjevo solato...danes bodo pa šnicli in ste mi dale fajn idejo, da jih naredim v zenfu
nakit - ga delam sama in mam te šare za izvoz...vendar sedaj skoraj ne nosim nič, ker mi
sicer ana potrga ušesa in me zadavi, ko vleče za ogrlico
delavke - veliko energije, volje in lepih trenutkov vam želim...priznam pa, da vam nisem nič fouš
< Sporočilo je popravil mirjam80 -- 18.6.2009 10:59:10 >