Čer,
na, pa je že 12.del. Sem pa pregledala zadnje strani enjatega dela. Lepe fotke iz ZOO-ja
.
Sem gledala večerna poročila na Pop-u. Groza, kakšna toča je padala. ri nas ni bilo nič. Sem šla s tamalima ven, pa pogledam na drugo stran bloka, pa me je skor kap. Čist črno. Sem rekla, da grem do trgovine, pa bomo vidl kaj bo. Pihal je ful, ampak tud ene kapljice ni bilo. Noro. Zgledal je pa k sodni dan.
Flower, pa si dočakala otvoritev novega dela
.
Zimska, lepo skrbiš za sezname
. In ko smo že pri njih: naša Nina ima 4. zobek. Sem prej pozabila povedat
.
Aja, si ti spraševala kje delam, a ne? V komerciali Intersporta - tam kjer se šport začne
.
Majuska, ful lepa pesmica
in zaključek 11. dela.
Neboglasnica, če me ti ne bi spomnila na roj. dan, se sama tud ne bi. Že kar nekaj časa ne praznujem svojih roj. dnevov. Ne vem, no, se mi zdi da staranje glih ni za praznovanje
. Hecam se. Pri nas v družbi imamo tako, da starši razen okroglih let, roj. dnevov ne praznujemo. Mamo samo za otroke, pa takrat mogoče malo bolj feštamo.
Almera, Borček ima pa res ful lepa lička
. HB, tako kot praviš. Naj lepo je, pa tud če nič druzga ne zna. To sem jaz tud vesela pri naši Nini. Dons recimo je deset minut po kosilu že jamrala in je pojedla še dve breskvi, pol pa vsa zadovoljna zaspala. Včasih se sprašujem, kam da vso to hrano
. Včeraj je pa cca pol ure po kosilu pojedla še celo banano in en kivi.
Mojcek, našo Nino tud najdeš tkole po celi pojstli. Nikol ni tam kjer jo pustim
Nanka, joooooj, kje so tisti časi, ko sem šla zvečer spat (okoli 23ih), pa sem drug dan zaspala v službo. Sej to ne bi bilo nič nenavadnega, a ne? Ampak moja izmena je bila popoldanska
!!!!!! Se pravi od dveh naprej. Mi živa duša ni verjela, da sem zaspala
.
No, in ko smo ravno pri spanju. Grem v pojstlo. Sem bila dons ful pridna. Vse sem pospravila, posesala, pomila po tleh, prah pobrisala, skratka, vse
. No, ja. Pojstle bom pa jutr preoblekla. To pa nisem imela več energije. Pa še vse mišice me bolijo. Mi je včeraj nečakinja pokazala par vaj za učvrstitev riti, trebušnih mišic in stegen. So se mi zdele vaje čist tko na izi. Aha. Dons sem se komi skobacala iz pojstle. Čist sem zakrnela. Zgleda da so sprehodi premal
.
Nč, grem. Lahko noč vsem.