IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
umpalumpa, no sedaj ko vsi spijo je tudi meni že smešna tista situacija od prej
ja še to sem pozabila povedat:
rotavirus lahko dobi vsak, ne samo otroci, ja to je tisto, ko zančejo najprej bruhati in drislati otroci potem pa se v parih urah zvrstita na wc-ju še mami in oči.
pri nas na srečo ni bilo prenosa okužbe na mami, ker sem bla 1 teden pred PDP pri Alini in me je bilo tega najbolj strah
več otrok: jaz sem itak zaljubljena v otroke in sem vedno hotela 3

. res je največji razkorak med imeti 1 ali 2 ali imeti 2 ali 3. Pri prvem za vse tako

kompliciraš, vse 3x preveriš, in zdi se da svoje ljubezni ne boš mogel deliti na še koga. Ne res je ne moreš, ker se ta ljubezen podvoji, potroji,.... Zadnjič na pikniku so me punce (stare cca 20 let) spraševale če je kateri, ki mi je ljubši, bolj moj. Pa sem ji odgovorila - ja je vsi trije

vak po svoje. Aleks je tak pameten fant, ki ve kdaj je kaj narobe in pride in se opraviči, zna se požulit na tak čisto svoj način. pride in ti zleze na kolena kot ena muca. Alina je poredna navihanka, ko te pa pogleda je pa niti kregat ne moreš. še posebej ko ona grdo gleda se ji moram v sebi smejat (bog ne daj da ji pokažem, ker pol nimam več avtoritete). Vita je pa taka lubika cartika navihana, ker zna izsilit svoje cartanje. Aja Alina ko se hoče cartat pride in preveri, če imaš topla ali mrzla ušesa (namreč žuli ušesa ko gre spat). Ful lepo je ko jih vidiš ko se igrajo, ko Vita skoraj po zraku poleti za njima, pa je noge še nočejo ubogat, ko Alina gre povosd tam kot Aleks, pa ni važno a ji bo uspelo ali ne. Aleks je tisti ki mora bit vedno prvi a je bolj "strahopeten" in če Alini nekaj uspe pa njemu ne bo tako dolgo to tuhtal in kuhal v sebi da mu bo na koncu uspelo. Predvsem pa ni nam dolgčas. Prej sta šla Aleks in Alina na vrh k dedanu, Vita je zadremala. Ma skor sem bla hin od dolgega časa
neboglasnice super fotke

. kaj bomo zdaj iz jagod na češnje presedlale
vidim, da stese spet imele lušno

. Jaz si trenutno s svojim avtom še do rebece več ne upam z otroki, kaj šele do LJ. Ko bo pa popravljen bomo pa itak že spet vse na šihtu
http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120