writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)

clock-img

25.05.2009, 21:24

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Pa saj ga ful ne rabi tudi ne, ampak če že nekaj kupuješ, bi jaz hotela recimo, če bi bila babica, da bi vnukinja imela nek stolček pri meni, če pride na obisk in je.

To je pa res vržen soud proč... user posted image Razen, če je tam vsak dan za vsaj dva obroka.... Jaz sem si kupla v pikapolonici torbo, ki se spremeni v stolček, lepo zapneš na vsak stol in Lara lepo poje...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

25.05.2009, 21:26

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz pa sploh ne vidim razloga, da bi ji kruh dajala....

Midve greva na dopoldanski sprehod vsak dan z avtom, ker pač tu pri nas glih ni nekak za voziček, zato greva po dopoldanski malici in se kar par ur potepava, zato ji vmes dam kak piškot včasih, ali pa žemljico, da punca lažje dočaka kosilo, ker drugače bi bila lačna, meni pa se za eno uro tudi ne da miške v avto dajat in luftat, pa vozek v mestu vun, pa pol not. Saj veš kaj mislim.

Jaz vzamem kar sadno kašico ali pa banano in se nekje na kavi ustavim pa mu jo dam. No tudi žemljico mu dam včasih ali pa rogljiček ampak to bolj 2, 3 koščke ko jaz jemuser posted image

clock-img

25.05.2009, 21:27

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jaz sem za večerjo pojedla četrt žemlje, malo piščančjih prsi. Pazi to je klobasa. Pa štiri medenjake. A ne da bi bilo bolje, da bi pojedla pol žemlje, namesto da sem kekse zmlatla? Po moje sem imela vizijo, da se bodo pokvarili, če jih ne snedem. user posted image   user posted image   user posted image   Lara upam, da tebi gre kaj bolje.

clock-img

25.05.2009, 21:27

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Pa saj ga ful ne rabi tudi ne, ampak če že nekaj kupuješ, bi jaz hotela recimo, če bi bila babica, da bi vnukinja imela nek stolček pri meni, če pride na obisk in je.

To je pa res vržen soud proč... user posted image Razen, če je tam vsak dan za vsaj dva obroka.... Jaz sem si kupla v pikapolonici torbo, ki se spremeni v stolček, lepo zapneš na vsak stol in Lara lepo poje...

Res? To bi pa jaz tud mela....

clock-img

25.05.2009, 21:28

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz pa sploh ne vidim razloga, da bi ji kruh dajala....

Midve greva na dopoldanski sprehod vsak dan z avtom, ker pač tu pri nas glih ni nekak za voziček, zato greva po dopoldanski malici in se kar par ur potepava, zato ji vmes dam kak piškot včasih, ali pa žemljico, da punca lažje dočaka kosilo, ker drugače bi bila lačna, meni pa se za eno uro tudi ne da miške v avto dajat in luftat, pa vozek v mestu vun, pa pol not. Saj veš kaj mislim.

Jaz vzamem kar sadno kašico ali pa banano in se nekje na kavi ustavim pa mu jo dam. No tudi žemljico mu dam včasih ali pa rogljiček ampak to bolj 2, 3 koščke ko jaz jemuser posted image

Po sadni kašici midve greva, zato ji dam pol malo kruhca.

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jutr mam zobarja, mama boš z mano šla, se bova skupi drla kr oba.............user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz ko gremo ven,ji vzamem zraven kašico,tisto v glažu,pa čajeka ali pa vodo...pa zjutraj,ko gremo na kafe običajno,si jaz kupim sendvič,pa tisto gloda od mene stran (žemlja in poli maksi ima rada)..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.05.2009, 21:30

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*takole za augenmas potešit si poglejte siolkak se potem tisti na zadnji sliki reče - lubenice?

Ma kako je to možno, no???

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Saj pravim, da ga ne rabi ful pri babici, ampak recimo, da glede na to, da ona ne gleda na denar ravno in kupi glih kaj ji je, bi bilo bolje, da bi imela neko različico trip trapa tam. Recimo.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutr mam zobarja, mama boš z mano šla, se bova skupi drla kr oba.............user posted image user posted image user posted image

user posted image

kaj ti bo delal??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.05.2009, 21:31

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Sej veš kje je Maun, ne user posted image

mislim, da...user posted image

clock-img

25.05.2009, 21:32

clock-img

pf

pencil-img

4436

Bog ti naj pomaga, če ti že jaz ne morem. user posted image user posted image user posted image HB nimam težav z zobmi, ker se bojim zobarja ko hudič križa. Najraje vidim, da me pogleda in reče, da je vse ok.

user posted image

clock-img

25.05.2009, 21:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

kaj ti bo delal??

plomba k mi je vn padla.........bo treba porihtat........

clock-img

25.05.2009, 21:34

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish kako prst? Je zadeva rešena upam.

clock-img

25.05.2009, 21:36

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma to mora bit pa tako noro lep filing...ko te prvič mama(m) pokliče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ful se to lepo sliši, čeprav ne vem,kaj ima Lara takrat v mislih... user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 21:36

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Sej veš kje je Maun, ne user posted image

mislim, da...user posted image

Gostilna, ne otok  user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 21:37

clock-img

meta21

pencil-img

4980

jaz ko gremo ven,ji vzamem zraven kašico,tisto v glažu,pa čajeka ali pa vodo...pa zjutraj,ko gremo na kafe običajno,si jaz kupim sendvič,pa tisto gloda od mene stran (žemlja in poli maksi ima rada)..

Jaz isto, samo salame mu še nisem dala. Se mi zdi da ima preveč soli in ostalega notri.

clock-img

25.05.2009, 21:37

clock-img

pf

pencil-img

4436

Ma to mora bit pa tako noro lep filing...ko te prvič mama(m) pokliče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ful se to lepo sliši, čeprav ne vem,kaj ima Lara takrat v mislih... user posted image user posted image

Po moje nič kaj. Pač sliši nekaj, kar se ponavlja in ponovi. Kaj pa vem, če ravno že ve kaj je to pri vrabcu.

clock-img

25.05.2009, 21:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

kaj ti bo delal??

eh..pa to ni nič...

clock-img

25.05.2009, 21:38

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Fiši, poročaj, kako prst, pa fizio, pa pregled, če se ne motim

clock-img

25.05.2009, 21:39

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jaz ji tudi nisem še dala polike. Ni to za take bavce male. Še za nas ni, ker je to en sam konzervans s kupom odpadnega piščančjega mesa, ampak dobro.

clock-img

25.05.2009, 21:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image

kaj ti bo delal??

eh..pa to ni nič...

mam eno ogromno luknjo v zobu in boli k sam user posted image , in k mi bo vrtala, bo cel kažin.......ajutooooooooooooooooooo.....................user posted image

clock-img

25.05.2009, 21:41

clock-img

pf

pencil-img

4436

user posted image

kaj ti bo delal??

eh..pa to ni nič...

Ja tak hudo ajnfoh tudi ni. Je kar zalogaj. Kak je sveder v igri je že kriza.

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Ah Meta, Fiška gre danes noht sanirat, pa držimo pesti zanjo. Pred tem si je pa krempeljčke nalakirala user posted image

tiste na roki sem jaz mislila ...user posted image ...user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

M tudi že mama govori,pa atata...pa ada(namesto ana),pa indijanca zna,tisto,ko si z roko ploska po ustih in doni zraven(če se razumemo)...pa ploskat,pa pa,pa že da...kaj še?? pa tepst se zna...sem cela plava že zraven nje....ne vem po kom ima to...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem