writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)

clock-img

16.06.2009, 21:45

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

PRVI ZOBEK JE POKUKAL user posted image

Jest sem tolk vesela, pa sploh ne vem zakaj user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla tud, pa sem se isto pol spraševala zakaj sem pravzaprav tok vzhičena pa skačem po stanovanju user posted image

clock-img

16.06.2009, 21:45

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Jest sem tolk vesela, pa sploh ne vem zakaj user posted image user posted image user posted image

bravo Lejla user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

16.06.2009, 21:46

clock-img

AinB

pencil-img

903

user posted image  Cukerček moj mali user posted image user posted image user posted image
Pa tako lepo oblekico ima ...IIIIIIII

clock-img

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
Jaz sem bla tud, pa sem se isto pol spraševala zakaj sem pravzaprav tok vzhičena pa skačem po stanovanju user posted image

Ja noooooooo...ma kr neki user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgodaj zjutraj sem ze v Ljubljano klicala...in sporocila "svezo novico" svojim domacim user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO:

user posted image  

user posted image  

Obe sta prekrasni...miske male user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamice user posted image

super!!user posted image user posted image

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Pri nas pa ni ne duha ne sluha o čem podobnem ...

uh, čarli, saj bo, boš videla. Ko enkrat pogruntajo, da je to možno, gre potem hitro.

Ma sej se ne sekiram. Malo tudi upoštevam, da je le malo mlajši. Se mi zdi za se pri teh malčkih že 14 dni pozna.

o, seveda se pozna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

16.06.2009, 21:47

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Pa smo ga docakali, pa smo ga docakali...

user posted image user posted image user posted image user posted image

....kaj mislite, kaaaaaaaaaaaaaaaj user posted image ?????

zobekuser posted image

Dons pa je enga ponavljanja pišuka user posted image user posted image user posted image user posted image

...kaj ne da user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

16.06.2009, 21:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

clock-img

16.06.2009, 21:48

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Dober večer! Malo sme vas počes prebrala in vidla vsaj dve lepotički nekje vmes, več se mi pa ne da. Če vas čez dan ne preidem nič pogledat, je zvečer zame prevečuser posted image

Lovro se je pa nekaj novega naučil (in nismo nič veseliuser posted image ). Hrano po novem stisne iz ust z jezičkom kot iz tube (se spomnim, da smo to delali kot mulci s pirejemuser posted image ). Najprej počasi vre iz njega, na koncu pa na hitro tak da sem danes pri malici že prav pošteno žugala s prstom in tulila NE! NE!... pri kosilu se je pa vse ponovilouser posted image . Upam, da bo do jutri že pozabiluser posted image

clock-img

16.06.2009, 21:50

clock-img

AinB

pencil-img

903

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Dober večer! Malo sme vas počes prebrala in vidla vsaj dve lepotički nekje vmes, več se mi pa ne da. Če vas čez dan ne preidem nič pogledat, je zvečer zame prevečuser posted image

Lovro se je pa nekaj novega naučil (in nismo nič veseliuser posted image ). Hrano po novem stisne iz ust z jezičkom kot iz tube (se spomnim, da smo to delali kot mulci s pirejemuser posted image ). Najprej počasi vre iz njega, na koncu pa na hitro tak da sem danes pri malici že prav pošteno žugala s prstom in tulila NE! NE!... pri kosilu se je pa vse ponovilouser posted image . Upam, da bo do jutri že pozabiluser posted image

Na prst al na tubo?? user posted image

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pa smo ga docakali, pa smo ga docakali...

....kaj mislite, kaaaaaaaaaaaaaaaj user posted image ?????

zobekuser posted image

Dons pa je enga ponavljanja pišuka user posted image user posted image user posted image user posted image

...kaj ne da user posted image ...

no, pol pa naj še bubiki zobek končno pokuka user posted image user posted image user posted image

Leyla je že pobegnila iz kluba. Zdaj sta poleg bubike ostala samo še fiškin pikec in Gal, če se ne motim.

No, bubi pa vse po vrsti naheca, da bubika že ima zobke. Je on to videl user posted image

clock-img

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

user posted image  Cukerček moj mali user posted image user posted image user posted image

A si slučajno mojga cmoka mislila?

clock-img

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

No, bubi p vse po vrsti naheca, da bubika že ima zobke. Je on to videl user posted image

Faca user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 21:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  meta, si ga kar predstavljam user posted image user posted image user posted image

ja, saj vem, tebi ni nič smešno. user posted image

clock-img

16.06.2009, 21:51

clock-img

AinB

pencil-img

903

Ja, po domače šnapija user posted image

clock-img

16.06.2009, 21:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

No, bubi p vse po vrsti naheca, da bubika že ima zobke. Je on to videl user posted image

Faca user posted image user posted image

sam res.....user posted image

clock-img

16.06.2009, 21:54

clock-img

AinB

pencil-img

903

MTY - cute seznamček, pa hvala za fotke user posted image

clock-img

clock-img

meta21

pencil-img

4980

user posted image

clock-img

clock-img

AinB

pencil-img

903

user posted image

user posted image

clock-img

16.06.2009, 21:55

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Ja, po domače šnapija user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 16.6.2009 21:56:10 >

clock-img

clock-img

meta21

pencil-img

4980

no, pol pa naj še bubiki zobek končno pokuka user posted image user posted image user posted image

Leyla je že pobegnila iz kluba. Zdaj sta poleg bubike ostala samo še fiškin pikec in Gal, če se ne motim.

O, ni tako mali klubuser posted image . Še vsaj Lovro in Jon sta včlanjenauser posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

MTY - cute seznamček, pa hvala za fotke user posted image

no, me veseli, da je vsem všeč. zaenkrat. user posted image

clock-img

16.06.2009, 21:59

clock-img

AinB

pencil-img

903

Midva z user posted image  sva si pa sangrijo naredila in uživava!

clock-img

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Sem hotla dat še en video gor pa gre tkoooo počas, tak da ga bom sam na FB prilepla, če bo koga zanimal.

No, jaz zdaj počasi grem, mam še ful za narest (tuš, stroj spraznit, obesit), pa še jutr bomo mel akcijo zjutraj, ker ma L že navsezgodaj en dejt user posted image .

Nočka vsem!!!!

clock-img

clock-img

AinB

pencil-img

903

Sem hotla dat še en video gor pa gre tkoooo počas, tak da ga bom sam na FB prilepla, če bo koga zanimal.

No, jaz zdaj počasi grem, mam še ful za narest (tuš, stroj spraznit, obesit), pa še jutr bomo mel akcijo zjutraj, ker ma L že navsezgodaj en dejt user posted image .

Nočka vsem!!!!

OOOOOOOOO, s kom pa???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem