writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del

clock-img

15.06.2009, 22:01

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
prej mi je Florjan reku mami poglej kak mam pa zdej velikega lulčija skor tak k atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla pa res ja in se tok smejala, da mu ni blo nič jasnuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej baby, kaj a ma dec zdej majhnega al Florjan VELIKEGA?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

15.06.2009, 22:02

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TALE PA NE VEM KAJ JE DELALA NA NAŠI STREHIuser posted image ....SM JO KR NAPREJ K MAYCI PA MIHAILO POSLALAuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

a k meni pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sem pa dobla včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:10

clock-img

boma2

pencil-img

1930

TALE PA NE VEM KAJ JE DELALA NA NAŠI STREHIuser posted image ....SM JO KR NAPREJ K MAYCI PA MIHAILO POSLALAuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

a k meni pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sem pa dobla včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

tole pa nekaj pomeni... :)user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

clock-img

15.06.2009, 22:14

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Aleks se je prvič obrnil iz hrbta na trebušček user posted image

Iiii, lušne slikice!

čestitikeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Katjuša, če še nisem prepozna za kolaž, ime Eva

1 ura po rojstvu
user posted image

Eva 3,5 meseca
 user posted image

tole po rojstvu je še čas ona pa mal prepozno.... v začetku meseca bomo spet zbirali slikice pa takrat dej zraven...

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no še to povem.......IMELI BOMO MLADIČKE!!!čez 2 meseca se bojo skotili......mamica je črna,očka pa črno-bel........če katera želi kakega kužka ji ga bom z veseljem podarila,ker je bil en veterinar pri nas in se je javil da jih pobije,meni se pa smilijo revčki in bi jih rada oddala

škoda malo prepozno, ker že imamo bobija:) upam, da vsi najdejo lep in skrben domuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Čer,

evo samo toliko, da vam sporočim, da mislim na vas in vaše malčke.

Mi smo še kar v KC, sej kej druzga pa ne znam povedatuser posted image .
Malček naš je čebljavček še pa još, smeji se veliko, je dobrovoljček in zelo malo joka razen, če se kej preveč obiram s hranouser posted image . KRavice pasemo na veliko in radi listamo tračevske revije, sploh zato k so tolk pisanih barv. Naša najljubša igrača je bacek Jon in dlesni nas že srbijo.

Evo toliko od nas, pridne bodite, radi se imejte in pazite na svoje malčke.

mislim na vse, pa lupčka vašim škratkom.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim na vaju!!!

clock-img

15.06.2009, 22:15

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr jokala, ko sem brala, ko se gre za otročke je men vedno tak hudo pa nej bodo to al poznani al tuji.... držim epsti, da bodo izvidi vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:17

clock-img

boma2

pencil-img

1930

mamice....

NUJNO RABIM dva ODGOVORa...

Zanima, me če ima katera peskovnik pa naj bo to sonce, želva ali metulj, školjka? V glavnem s pokrovom. Zanima me ali pridejo notr kakšni pajki žuželke ali ne?

PA katerega priporočate za dva otroka?

Želva, sonce, metuljček, školjka?

HVALAuser posted image

clock-img

15.06.2009, 22:22

clock-img

boma2

pencil-img

1930

Jst se opravičujem za izostanek od pouka....Šime je doma...vreme je krasno....mi smo pa tkole:

slike:

košarka z bratrančkom:

user posted image

precizno zlaganje avtomobilov in kravžlanje Šimetovih živcev:
user posted image

gugalnica: SM BLA TOK NAVDUŠENA, D JO MORE ŠIME ZDEJ ŠE ZA MENE NARSDIT, SAM MORE NAJPREJ ENO TOK ŠIROKO DILO NAJDT D BOM NOT PASALAuser posted image
user posted image

MALO PO DOMAČE.....
user posted image
user posted image

FOTOŠUTING ZA NEVISTOuser posted image  ALI:  KAD SE SELJAK POGOSPODIuser posted image user posted image user posted image
user posted image
VMES JE BLO TREBA STRAJCO ZAMENJAT, KER NI BLA ČIST U STILU:
user posted image
user posted image

user posted image  

tole so full lepe fotke...

Moja Hčerka bi pa takoj hotla tele živalce videt.. :)user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:22

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Brkn jaz sem iz Nove vasi in imam pogled naravnost na Ostrožnouser posted image

ej potem pa se lahk kdaj zmeniva za kakšno kavico in mogoče kak sprehod, če si za to.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

15.06.2009, 22:23

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

nika sem zdej spravila spat, zdej grem pa še js pod tuš in k mojmu v postlo. Ima zdej dpust do konca tedna, tk da bomo mal pridno zopet.

Lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

mamice....

Zanima, me če ima katera peskovnik pa naj bo to sonce, želva ali metulj, školjka? V glavnem s pokrovom. Zanima me ali pridejo notr kakšni pajki žuželke ali ne?

HVALAuser posted image

men se zdijo vsi tok mali.... tak, d ami nimamo tega imamo kr doma narejen peskovnik

clock-img

clock-img

boma2

pencil-img

1930

user posted image user posted image user posted image katjuša za full elpe fotke in kolaž...

Morči mu je pasal sem vidla.. :) Kako je bil pa krst?

clock-img

15.06.2009, 22:24

clock-img

boma2

pencil-img

1930

Mihailo

držim pesti da bo vse ok...

< Sporočilo je popravil boma2 -- 15.6.2009 22:32:34 >

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Brkn jaz sem iz Nove vasi in imam pogled naravnost na Ostrožnouser posted image

ej potem pa se lahk kdaj zmeniva za kakšno kavico in mogoče kak sprehod, če si za to.

no pa ne name pozabit, men ni noben problem prit iz drameljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (zakaj se morem vedno sama vabituser posted image user posted image user posted image user posted image )

clock-img

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Tolk, da vas pozdravim in sporočim za seznam, da imamo danes prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:26

clock-img

boma2

pencil-img

1930

čer...
punce brala vas nisem na hitro sem sam preletela, če je kej novih slikic pa ničuser posted image tak, da ju3 še počakam, če bo katera kej nalimala pol pa izdelam kolaž poln novorojenčkov, sem utrijena krst, pokinik vse je super uspelo sem ful srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image res smo se imeli lepo in mislim, da nam bo še dolgo ostal v lepem spominuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikice dons ne bom limala lahko si jih pa pogledate na http://picasaweb.google.si/bpkatja2/BenjaminSvetiKrst2009_06_14#

ju3 gremo pa na morje upam, da bo lep dan da ga bomo izkoristli, gremo pa jst, florjan, benjamin in babi pelemo dedija v valdoltro gre na operacijo hrbtenice in ko ga bomo odložli se zapeljemo v naš preljubi stari lepo strunjan in se bomo mal na plaži igral (kopal) in pol popoldne bomo šli nazaj domov.....

lepo se imejte in lep ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za krst

clock-img

15.06.2009, 22:28

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Čer,

evo samo toliko, da vam sporočim, da mislim na vas in vaše malčke.

Mi smo še kar v KC, sej kej druzga pa ne znam povedatuser posted image .
Malček naš je čebljavček še pa još, smeji se veliko, je dobrovoljček in zelo malo joka razen, če se kej preveč obiram s hranouser posted image . KRavice pasemo na veliko in radi listamo tračevske revije, sploh zato k so tolk pisanih barv. Naša najljubša igrača je bacek Jon in dlesni nas že srbijo.

Evo toliko od nas, pridne bodite, radi se imejte in pazite na svoje malčke.

mislim na vse, pa lupčka vašim škratkom.

user posted image

Shuka, lepo je slišat da je tvoj Maj tak dobrovoljčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa mislimo na vas in želimo čimhitrejše okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa držimo pesti da boste čimprej doma!!!!

pod tole se pa kr podpišem  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:33

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Tolk, da vas pozdravim in sporočim za seznam, da imamo danes prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitam... :)

clock-img

15.06.2009, 22:36

clock-img

boma2

pencil-img

1930

majchy...user posted image user posted image user posted image bravo za tvoje seznamčke in vse podatke od dojenčkov in ammic.. :)user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:39

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za zobek.

Aja, Balonchy jaz sem te pa pogrešala, kje si bila??? Kako roka????

So what....

clock-img

15.06.2009, 22:41

clock-img

vandame

pencil-img

371

mamice....

HVALAuser posted image

jz mam školjko sam ti ne vem povedat a pridejo notr kake žuželke ker mam še pospravlenga.

clock-img

15.06.2009, 22:41

clock-img

vandame

pencil-img

371

user posted image user posted image user posted image čestitam... :)

čestitke še od mene

clock-img

15.06.2009, 22:55

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za zobek.

Aja, Balonchy jaz sem te pa pogrešala, kje si bila??? Kako roka????

Roka je boljše... Sem teden dni brez gipsa in v četrtek sem začela fizioterapijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem