writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del

clock-img

29.05.2009, 11:27

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
mlea.....ko sva že kgih pri kilogramih......čestitam za izgubljeno težouser posted image user posted image user posted image pa dej mi povej če se ti pozna le na vagi ali tudi na obsegu?

Bolj pri obsegu.user posted image

kva je hud tale dojenčekuser posted image user posted image user posted image a res?user posted image user posted image daj mi jedilnik,prosim,za 3 dni(sej si rekla da toliko časa traja),da poiskusimuser posted image

clock-img

29.05.2009, 11:28

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

eeeeeeeej punce..ve ste čist naspidiraneuser posted image user posted image user posted image

Sem šla včeraj zvečer k dežurnemu zarad vnetega mehurja in krvi v urinu,pa sem dobila antibiotik...in veste kaj..Po prvih dveh tabletah mi je že čist super!!!Ni krvi, ni bolečin!!!user posted image user posted image user posted image Super!!!user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

29.05.2009, 11:28

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

pa še eno pomoč potrebujem.......v nedeljo bom obula moje poročne čevlje,ampak so še vedno umazani od peska in trave(se še nisem spravla jih spucat pa sva poročena 1 letouser posted image ).......no so pa iz satena(vsaj zdi se mi-usnje uglavnem ni).......s čim dosežem da bojo spet beli?

Če si jih pustla eno leto, jih pusti dokler bo trajal zakon- upam da "do konca" user posted image
ker to je tista trava in tisti pesek user posted image KUP SI NOVE user posted image user posted image

ah dej nehi nouser posted image ....ne dam spet 80e za šuhice,katere bom bog ve še kolikokrat obula.......nimaš no benga nasveta kako spravit dol?

clock-img

29.05.2009, 11:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

eeeeeeeej punce..ve ste čist naspidiraneuser posted image user posted image user posted image

Sem šla včeraj zvečer k dežurnemu zarad vnetega mehurja in krvi v urinu,pa sem dobila antibiotik...in veste kaj..Po prvih dveh tabletah mi je že čist super!!!Ni krvi, ni bolečin!!!user posted image user posted image user posted image Super!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:30

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Mlea ti prilepim zdaj slikice od naše oreng babe!!!user posted image user posted image user posted image
Ok?

clock-img

29.05.2009, 11:30

clock-img

Pupka

pencil-img

998

Torej, kar je zame normalno, je lahko zate zelo nenavadno in celo nevarno user posted image user posted image
Upam da sem zdaj bolj razumljivo razložla

To bo bolje.user posted image user posted image
Moram še neki dodat: mojo pikapolonico so zaradi take teže obravnavali kot fanta user posted image , saj se jim (pediatrom v porodnišnici) je zdela nenormalno velika.user posted image  No danes ni neki nenormalnega, tudi nima nenormalnih gramov in tudi debela ne bo nikoli. Kot moj Vito, ki ima danes komaj 15 kil.user posted image

Jaz sem pa šele 3 dni pred porodom, mojemu rekla, da najbrž ne bo pupka, ker je tako velik. saj na koncu je res blo tako user posted image

Moj je bil pa "deček"- in že drugi dan zjutraj smo meli ime dorečeno pa se nobenmu ni dalo napisat. Pol je tam en tretji dan ena sestra napisala user posted image

Dcrugače bi jih pa tudi jaz tako kot majchy user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

clock-img

29.05.2009, 11:32

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Torej, kar je zame normalno, je lahko zate zelo nenavadno in celo nevarno user posted image user posted image
Upam da sem zdaj bolj razumljivo razložla

To bo bolje.user posted image user posted image
Moram še neki dodat: mojo pikapolonico so zaradi take teže obravnavali kot fanta user posted image , saj se jim (pediatrom v porodnišnici) je zdela nenormalno velika.user posted image  No danes ni neki nenormalnega, tudi nima nenormalnih gramov in tudi debela ne bo nikoli. Kot moj Vito, ki ima danes komaj 15 kil.user posted image

Jaz sem pa šele 3 dni pred porodom, mojemu rekla, da najbrž ne bo pupka, ker je tako velik. saj na koncu je res blo tako user posted image

Moj je bil pa "deček"- in že drugi dan zjutraj smo meli ime dorečeno pa se nobenmu ni dalo napisat. Pol je tam en tretji dan ena sestra napisala user posted image

Dcrugače bi jih pa tudi jaz tako kot majchy user posted image

kok sva nasilneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:34

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Pupka..Jaz sem pa cele 3 dni od tebe starejšauser posted image user posted image user posted image
Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajšauser posted image user posted image user posted image
Nisi mi pa še pšovedala na katerem radiju si delala?
Kaj veš, mogoče sva kako konkurenco šibale?user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:35

clock-img

Pupka

pencil-img

998

clock-img

29.05.2009, 11:35

clock-img

pencil-img

3845

mlea.....ko sva že kgih pri kilogramih......čestitam za izgubljeno težouser posted image user posted image user posted image pa dej mi povej če se ti pozna le na vagi ali tudi na obsegu?

Bolj pri obsegu.user posted image

tale je pa dober...sem se tk nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

29.05.2009, 11:38

clock-img

Pupka

pencil-img

998

Pupka..Jaz sem pa cele 3 dni od tebe starejšauser posted image user posted image user posted image
Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajšauser posted image user posted image user posted image

sem gledala že zadnjič- pa obe sva rodili februarja user posted image Delala sem v Ljutomeru, pa en cajt v Slovenski Bistrici, sam so pol po dveh letih združli frekvenco

Pa ti?

clock-img

29.05.2009, 11:38

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Oz. si ti cele 3 dni od mene mlajša
user posted image user posted image user posted image

no še dober da je seznam da si to ugotovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:40

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

sem gledala že zadnjič- pa obe sva rodili februarja user posted image Delala sem v Ljutomeru, pa en cajt v Slovenski Bistrici, sam so pol po dveh letih združli frekvenco

Pa ti?

Jaz sem bla leto dni na Plusu v MB, pa potem leto dni na City v MB..Do lani februarja

clock-img

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

oz.sedaj že od predlani februarjauser posted image

clock-img

clock-img

Pupka

pencil-img

998

še dobro da mamo majchy-ko user posted image user posted image

clock-img

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

še dobro da mamo majchy-ko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:42

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

še dobro da mamo majchy-ko user posted image user posted image

ja se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:43

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

evo naju dve...
user posted image

pa še z mojo mami...
user posted image

pa v ležalniku.-..
user posted image

pa ena osvajalska...
user posted image

Evo Mlea..upam da bo bodovlj...Zgleda težka 6660g in 63cm velika???

clock-img

29.05.2009, 11:44

clock-img

Pupka

pencil-img

998

Meni je Mb predaleč, če ne bi probala kje. Ampak je blo tu isto super. Izkušnje so, naučila sem se ogromno tak da še malo in napadam primorsko user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:46

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Pupka....Sem menda zgrešila..Ti greš živet na primorsko in si iz okolice Ormoža drugače??

Tvoj pa primorec al kako?

clock-img

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

user posted image user posted image user posted image user posted image  aMPAK ŠE VEDNO velikoooooo pij. Pa ne mislim alkota, da ne bo pomote, da zavajam.user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

clock-img

Pupka

pencil-img

998

ooooo kaka lubica user posted image user posted image user posted image user posted image
Prava baba je- res. user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:47

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kayica......tista slikica ki leži v ležalniku,res zgleda kot orenk babauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:47

clock-img

Pupka

pencil-img

998

Pupka....Sem menda zgrešila..Ti greš živet na primorsko in si iz okolice Ormoža drugače??

Tvoj pa primorec al kako?

Drži kot pribito user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:48

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

pa še eno pomoč potrebujem.......v nedeljo bom obula moje poročne čevlje,ampak so še vedno umazani od peska in trave(se še nisem spravla jih spucat pa sva poročena 1 letouser posted image ).......no so pa iz satena(vsaj zdi se mi-usnje uglavnem ni).......s čim dosežem da bojo spet beli?

Če si jih pustla eno leto, jih pusti dokler bo trajal zakon- upam da "do konca" user posted image
ker to je tista trava in tisti pesek user posted image KUP SI NOVE user posted image user posted image

ah dej nehi nouser posted image ....ne dam spet 80e za šuhice,katere bom bog ve še kolikokrat obula.......nimaš no benga nasveta kako spravit dol?

Pejt bosa!!!!!! Boš prišparala.user posted image user posted image user posted image user posted image .

So what....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem