IZVIRNO SPOROČILO: manna
hanuši; mogoče je pediater mislil da je veliko bolje če otrok je sadje in zelenjavo kot pa sladkane čokolinote... saj je najbrž res boljš da se ne navadi preveč na kupljene sladke zadeve. Lahko ratajo potem fajn izbirčni pa jim nič druzga ne gre za jest, potem imajo pa prebavne in druge težave...
manna se absolutno strinjam, sem totalni obsedenec, kar se zdrave prehrane tiče. Pri nas Hana ni nikdar jedla nobenih Frutkov, ali Hippov, samo za na pot, sem ji pa ene parkrat poskusila te kaše dat, ker sveže sadne kašice potemnijo in zapirajo.
Samo to se mi zdi čudno, da sedaj propagirajo, da se jim naravne stvari dajo tok kasneje, te iverka stvari pa lahko že pri 4. mesecih. Ker Hana ni imela nobenih problemov, je že pri 5. mesecih skoraj vse jedla, pa se ji do danes ni nobena alergija razvila. Zakaj pa ne bi raje sadne naravne kašice dali. Ker za le-te mi je pa absolutno rekla, da ne, da šele po dopolnjenem 6. mesecu.
Ma sej čez 5 let bojo pa že nekaj novega pogruntal, jih bojo pa že takoj začel futrat s sadjem

(malo heca, to je tko kot handling, Pri Hani še ni bilo ne duha ne sluha o tem)
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 21.9.2009 9:44:07 >