writing-img

RE: Junijski sončki 2009

clock-img

21.09.2009, 12:58

clock-img

Tira

pencil-img

731

Bjondi res dobre fotke... tud mene zanima, kdo je slikal ?

clock-img

21.09.2009, 13:01

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

bjondi tamuček je zakon. Fotke so pa hudo profiuser posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

clock-img

21.09.2009, 13:12

clock-img

lenika

pencil-img

6143

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

bjondi tamuček je zakon. Fotke so pa hudo profiuser posted image user posted image user posted image

Se podpišem.

Glede nošenja, mi nosimo v glavnem zvečer, ko rata sitna, drugače pa ne. Je pa res odvisno od otroka. Matic je zahteval nošenje pokonci med 3. in 6. mesecem, če ne je bil histerični jok, pa sem tudi rekla, da ga ne bom nosila. user posted image
kar pa se tiče handliga, pa mi tudi ne kompliciramo.

clock-img

21.09.2009, 13:56

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Samo na hitrco, da vam pokažem našo krstno oblekico, za nazaj vas pa zvečer preberem - likam user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

21.09.2009, 14:32

clock-img

rakica26

pencil-img

69

Mi lahko katera mamica pove koliko je premer rdečega fredovega obroča?

Vsaka pot je v dvoje lepša, ko pa pride še tretji član pa še veliko slajša. Mi ga pričakujemo 13.7.2009.

Pa smo dočkali našo princesko 26.6.09 je razveselila atija in mamico

clock-img

21.09.2009, 14:54

clock-img

majana79

pencil-img

8822

bjondi, super slikice user posted image  user posted image A peno ste dobili?

clock-img

21.09.2009, 14:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

rakica, vprašaj pri majčicah, če katera izmeri, ker njihovi user posted image so že plavali.

clock-img

21.09.2009, 15:52

clock-img

manna

pencil-img

2556

bjondi slike - no, junijke, saj ni treba spraševat kdo je slikal, mal pobrskajte na povezavi ki jo je dala user posted image  

clock-img

21.09.2009, 16:11

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

izpadanje las: men so zdej začel ful izpadat, sploh k sm dobila prvo menstro, tisto ta pravo

košarka: žal smo zgubli, pa ne mormo nč zato, čeprav smo fejst navijal

popoldanski spanec: mi jo kr lepo pospimo oz. sej kr sama zaspančka, v sobico jo nesemo tud če gleda, ker je itak tolk zmatrana, da takoj zaspi. dobr, sej nam ne rata čist za vsakič, ampak večinoma pa

clock-img

21.09.2009, 16:20

clock-img

princ_princeska

pencil-img

444

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Tole pa je naš Žiga

http://borutgorenjak.com/objava.aspx?id=79

js bi tudi dala našo tkole slikat, kam se moram obrnituser posted image oz na kogauser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

clock-img

21.09.2009, 16:38

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A peno ste dobili?

A si me mogla prehitetuser posted image ...ja smo dobil,dvakrat umili ,sicer nočem hvalit dneva pred nočjo ,tale mustela za temenca res dela čudeže in je zakonuser posted image ...pomoje še dans umijemo pa smo rešeni-upam...hvala hvala...

clock-img

21.09.2009, 16:45

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: manna

bjondi slike - no, junijke, saj ni treba spraševat kdo je slikal, mal pobrskajte na povezavi ki jo je dala user posted image  

user posted image  ...ja še prav imaš user posted image ...drugače se pa s fotografijo ukvarjam mal za hobi...fotkal pa je moj kolega,ki pa zadevo obvlada v nulo in se s tem ukvarja že ohoho časa...sem bla pa včer asistent,na mojmu fotkotu se prah zadnje čase nabirauser posted image ...

clock-img

21.09.2009, 16:47

clock-img

princ_princeska

pencil-img

444

IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

Tole pa je naš Žiga

http://borutgorenjak.com/objava.aspx?id=79

js bi tudi dala našo tkole slikat, kam se moram obrnituser posted image oz na kogauser posted image

user posted image user posted image user posted image   sem pa res ena lolika...sem že spregledla oz našlauser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

clock-img

21.09.2009, 16:47

clock-img

majana79

pencil-img

8822

bjondi, me veseli, da je pomagalo user posted image

clock-img

21.09.2009, 17:17

clock-img

majana79

pencil-img

8822

O, punce, danes se je pri nosečkah pofočkala prva junijka. user posted image A se še spomnite, kako smo se me lani... 

clock-img

21.09.2009, 18:57

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

O, punce, danes se je pri nosečkah pofočkala prva junijka. user posted image A se še spomnite, kako smo se me lani... 

Ja mi smo pa na jutrišnji dan zagledali plusek user posted image ...pišuka je že en let okol...

clock-img

21.09.2009, 18:58

clock-img

smrketa24

pencil-img

1144

Ja mi smo pa na jutrišnji dan zagledali plusek user posted image ...pišuka je že en let okol...

Tudi jaz sem 22.9. zagledala plusek user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

clock-img

21.09.2009, 19:49

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

jp, kako je blo luštno, vse še v pričakovanju, polne vprašanj in zelooo neučakane, kdaj bo prišel ta trenutek. in zdej mamo te naše sončke pred nami. tako je, vse lepo hitro mineuser posted image

clock-img

21.09.2009, 20:30

clock-img

Anonimen

evo nekaj slikic iz krsta:

pri maši

user posted image

konfetki

user posted image

mi user posted image

user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:40

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Lušni! user posted image user posted image

clock-img

21.09.2009, 20:57

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

res ste lepa družinica. bravouser posted image user posted image

clock-img

21.09.2009, 21:16

clock-img

manna

pencil-img

2556

deja, res ste luštkani!!

clock-img

21.09.2009, 23:05

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: manna

deja, res ste luštkani!!

Iiiiiiiii....

user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image je pa danes zvečer dobila dodatek po dolgem času (v bistvu ji ga nikoli nisem dajala, enkrat smo samo probali, pa je vse ven vrgla)- pojedla je 60 ml (po dojenju seveda), zanj sem se odločila ker je več noči zaporedoma se pogosto zbujala, pa čez dan non stop zizi time, pa nemirna je bila - dudo ven potegnila, pa roke v usta tlačila. user posted image Zakaj bi bil otrok lačen, jaz pa izmučena. Čeprav je po dojenju zmeraj nekaj polivala, ven metala - pa vedi koliko spije, če na zizi ni merice.Zdaj spi od 22h pa da vidimo.

clock-img

21.09.2009, 23:09

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

A peno ste dobili?

A si me mogla prehitetuser posted image ...ja smo dobil,dvakrat umili ,sicer nočem hvalit dneva pred nočjo ,tale mustela za temenca res dela čudeže in je zakonuser posted image ...pomoje še dans umijemo pa smo rešeni-upam...hvala hvala...

user posted image user posted image user posted image Jaz sem jo tudi naročila (kar preko neta), hvala punce za nasvete, ker ste mi jo svetovale user posted image user posted image user posted image in sedaj smo 2 x umili z njo in hb ni sledi o temenčkah in bom še nekajkrat z njo umila laske, ker tko fajn diši user posted image user posted image user posted image .
Pa eno kremco sem za Nino od Mustele naročila za obrazek in upam da ji popravi nežno otroško kožo na obrazu.

clock-img

21.09.2009, 23:10

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Jaaaa......Ma jaz sem bila čist v luftu user posted image user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem