IZVIRNO SPOROČILO: Tira
Imam pa eno vprašanje... tiste, ki imate babyphone oz elektronske varuška... kakšne imate oz kaj mi priporočate. Gledam, da bi kupila tako, ki ima še video nadzor, a jo ima katera? Je to dobra stvar? Mi je še nimamo, pa sem opazila, da bi mi na morju ful prov prišla, pa tud doma ne bi bila odveč.
Tira, mi imamo Philips scd (ali nekaj takega) 520. Kupila sem jo junija, ko je bila kljubska cena v BC. Deluje ok, čeprav smo ob prometni cesti ni motenj, saj ima precej razpoložljivih kanalov. Delovala naj bi 300 m na prostem. Ker jo imamo v mansardi, pa to praktično pomeni samo ene 20, 30 m od hiše. Na vrt, ki je oddaljen dlje, že ne morem iti.
Varuška naj bi kazala tudi temperaturo prostora, kjer je starševska enota. Ta funkcija
ne deluje. Se je pritoževala že ena punca na temi o e-varuškah. Vendar pa meni ni bistvena in zaenkrat še nismo reklamirali. Me pa jezi in zato so jo po mojem mnenju tudi dali na akcijsko ceno. Ima tudi nočno lučko, ki pa je prešvoh in jo ne uporabljamo in igra enih 5 uspavank, ki smo jih na začetku poslušali, zdaj pa ne več.
Jaz sem se odločala med enim izmed philipsov in angelcare 420, ki je samo varuška in nima funkcije nadzora dihanja. Če bi kupovala še enkrat, bi raje sprobala še angelcare - ima tudi boljše ocene uporabnikov, npr. na amazon. V porodnišnici sem si zapisala tudi tole št. mobitela 041-756-290, če jo naročiš na tej številki, dobiš še nekaj popusta (10 ali 15 % se ne spomnim). Za opis pa poglej na
www.angelcare.si Cena za obe varuški je okrog 90 eur.
Mojjaka: bravo!! zdaj bo življenje lažje.