IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino
no, grem sedaj kuhat....pa atomski štrudl pečt
Bejbe, kak je ta atomski štrudelj, ki ga večkrat omenite?
Dan.
Prvo tole odgovorim....to je štrudelj za katerega ne rabiš delat testa...vse sestavine samo v pekač vsuješ in daš pečt....testo se samo nardi....coool a ne
jst imam pa tak na izi recept: 2 jogurtova kozarca OSTRE moke + 1 jogurtov kozarec sladkorja + 1 pecilni prašek in vse to lepo zmešat...
potem namaži pekač z ramo in potrosi gor 1/2 te mase....na maso potrosi naribana jabolka (po občutku), rozine, 1/2 kg skute, 1 vanillin sladkor in cimet in na vse to še preostalo moko (drugo polovico mase).
zmiksaj 2 jajci, 1 kislo smetano in 1 dcl mleka in s tem prelij ter zeloooo počasi peci (jst sem pekla na 100 kako uro in potem sem še zapekla, da se ta polivka lepo vsede čez vse plasti n se testo nardi)
aja, pa to je tk za tak srednji (bolj mali ) pekač!!!!!!!!!!
DOBER TEK
Moja dva pa danes gresta na Kolpo....me spet kr razgamnja od jeze, sej vem, da sem smotana, ker sem itak vedela, da gresta, sej jst sem tudi šla na morje, ampak me

jezi, da gresta sama na dopust ( bi mi bolj pasalo, ko ne bi šla, če že skupaj nismo mogli-sej vem, da sem smotana in sebična)...no sej seveda ne gresta sama, sama bosta samo prve dni in potem se bodo dobili z enim kolegom in njegovo sku_ _ _ _ _ novo ljubico (sta skupaj uradno cca 1 leto, prej pa sta ga full let srala, pa to je bilo lahko, ker so bili itak družinski kolegi...tk da ta coprnca je bila kolegica z ženo od tega kolega in njen tip je bil njegov best friend...pač štala in jst ji čist nič ne zaupam....pa ni lepa-sploh ne, je pa taka, kot moški hočejo...nasmejana, zgovorna, prijazna, s pivom v roki....

mi gre na živce!!!!, pa še bolj, ker je bivša od tega kolega pa moja full dobra kolegica-tk sta se sploh moj in on spoznala, ker smo bili mi kolegi... in mi je teško za njo.)
ma ja, sej sploh ni važno...ljubosumje me daje...je kr
sedaj pa grem pod tuš...ma nimam pojma kam se bom dala teh 7 dni (al pa več), ker tudi avta ne bom imela in bom obsojena na SG...grrrrrrr, ko nimaš kam it....
nič hitro pod tuš in se vam še pol kaj oglasim.
papa