Joj, bolj ko se bližajo naši dnevi, bolj smo tipkarsko aktivne... mene samo par urc ni, pa je že nekaj novih strani...
da o novih
niti ne govorimo!
Čestitke Flora
za Dašo! Upam, da je šlo vse kot po maslu, važno pa, da sta obe uredu in se doma privajate na novo življenje! Pa Daša mi je full lepo ime, bravo! Zdaj pa pričakujemo še eno porodno zgodbo...
Katy, tudi tebi čestitke za Taia!
Sligica, dobrodošla sokrajanka!
sams, meni koprska plaža ni glih nevemkaj, bolj za silo, kadar se nama ne da kam dlje. Včeraj sem peljala svoji punci tja, pa sem malo pogledala, je bilo pravo mravljišče...
Glede kopanja ob neprimernih urah mi pa sploh ni jasno, a je folk tako neizobražen, ali jim je prav vseeno zase in za svoje otro(č)ke?!! Mojim puncam na misel ne pridem, da bi sploh vprašali, če lahko gresta na plažo po 11h ali pred 4h popoldan, pa sta v najhujših letih trenutno. Samo določene stvari so pač same po sebi umevne in se jih niti ne proba kršit! Odraslih pa absolutno ne razumem!
Jaz sem bila pa pravkar na telovadbi. Škoda mi je, da je tista vaditeljica, pri kateri se boljše razgibam, odšla na dopust. Pri tej, ki nas je imela danes, pa delamo veliko vaj stoje, v nekem muvingu, kar pa mi ne odgovarja preveč, pa sramna kost me bolj boli... ne vem, kolikokrat bom še šla - če bom čist do zadnjega, potem grem še 3x. Naročila pa sem se še na eno seanso shiatsu masaže za lažje odpiranje MV. Bomo videli, če bo kaj pomagalo...
Ko sem prebirala tiste vaše o pivičku me je pa takoooo zamikalo, da si ga jaz tut danes privoščim! Komaj čakam, da gresta punci v posteljo (danes jih steram za spremembo), da potem dragega na pivičko povabim... ma bo še bolj blažen kot če bi ga povabla na
, na to je, mislim, že čisto pozabil... Opatija, blagor tvojemu...
Evo, jaz mislim, da Sanikaa pa M1978 že pestvata, ali sta pa tik pred zdajci...
Vso srečo, bom kar permanentno pesti stiskala, zdaj pa že skor vsak trenutek katera od tle rojeva...
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g