eee35, sem sploh pozabila, če pa kr tolk čvekamo, a te je začelo ščipat, no mogoče pa gre zares!
Sams, jao, jaz tudi morem malo uštimat danes svoje pete in nohte,
pa še noge si moram obrit , pa bikini, tisto tak vsak 2 dan, ampak nikoli ne veš gdaj te prime in morš rodit pa te potem tam cukajo dlake ven
fuuuuuj!
Simonalokar, tudi mi obožujemo skutine štruklje, jih večkrat nardim, sam da jaz dam še pehtran zraven, ki ga nekateri ne poznajo,
to je zelena rastlina, začimba.
Drnula, bogica, sam maš prav, pa kaj se grejo ti dohtarji, sploh ne razmišljajo, da smo lahko potem ful panične, vsaj jaz,
moj je tudi tak, mi kr neki govori, da bom mogla v bolnico,... zdaj je tak na dopustu, pa mislim, da če bom imela srečo ga do poporodnega ne vidim več, upam.
Aprilčica, lepo se imejte popoldan na babjem čveku.
Mi bomo danes lenarili, jutri me itak čakajo plenice za likat in rezat, jao, sam kam jih naj dam
Mam že zdaj vse omare polne, ker sem kupila en kup stvari, une to-to krpice za 1x uporabo 7 kom, pa vato cik cak 10 kom, pa zase za cel mesec komlet vložkov za čiščo od Masni, pa 6 kom prsnih blazinic,
pa 4 pakete plenic za4-6 kg, pa 3 pakete robčkov za rito brisat, pa podloge za postlo za 1x uporabo enih20, pa bodijev 20, ne vse enake velikosti, od 56-74,
pa pajacev, pa kompletkov, res ful imam stvari zdaj, pa sem vse sama kupila, mi ni še gdo kaj podaril ali posodu!
Ma, če ne bom pa svojo omaro spraznila,
UŽIVAJTE