Jst bi pa na rok, pa zgleda ne bo nič iz tega
Sem spet rabla, da sem se prebila čez vse strani. Uff!
Najprej čestitke vsem novim mamicam. Čimveč cartanja in čimhitrejše okrevanje vsem!
Jst sem dude dala v vrelo vodo in jih pustila vret 5 minut. Pol sem stisnila iz cucljev vodo in posušila. Sem študirala, če čem dat v sterilizator, pa se mi ga ni ljubilo pripravljat, pa pol še pospravljat. Drugač mi je pa sterilizator full fina zadevca. Sem ga kupla pri Evi tm po ene 2 tednih, ker sem si kr nekaj časa črpala mleko in mi je full prav prišel. Mam pa Aventovga za v mikrovalovko in sem bla res zadovoljna z njim. Ampak za 2 dudi se mi ga pa ni dal pakirat iz omare. Bomo vidli, če ga bomo tokrat sploh rabli.
Čaj iz malinovih listov tud jst pijem že ne ene 3 tedne. Cca 1/2 lita na dan. Pa mi očitno ne pomaga. Jst kr iz svežih listov nabranih na maminem vrtu skuham.
Drugače sem mela pa dans pregled. Za prst odprta, MV mehak, dete spuščeno, CTG ok. Uf sovražim vaginalne preglede, pa kaj ko me že v četrtek spet isto čaka. Upam, da grem prej rodit. Vglavnem 13.08. spet pregled, mi je napisala, da lahko sprožijo, če želim. Se moram pa sama odločit. Mah kaj pa jst vem, ona naj mi pove kaj priporoča, ali je že dovolj zrelo vse skupaj, verjetno je, če je omenla sprožitev. Je rekla naj uni specializanti povejo kaj mislijo, če pa kaj ne bodo vedli pa naj še njo pokličejo, pa pride še ona pogledat. Ampak odločit se moram pa jst. Bi rajš vidla, da mi potem že danes sproži. Ne to pa ne. Pa bi mi bl pasal, ker potem verjetno ne bi bila nič za vikend notri. Bom si 2 dni glavo zdej razbijala, kaj nardit. Upam, da mi voda prej odteče.