IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07
ayo: sem te hotla vprašat, kako greš na sprehod z obema, ali imaš kašen nastavek ali sedežek za Gabriela?
Kupili bomo nastavek, ravno vceraj ga je sel iskat moj mozek, pa so imeli samo ene ful velike, ta manjsi pridejo ta teden, tako da to bomo kupili.
Do zdaj sva pa hodila z mozekom skupaj na sprehode, ce smo vzeli tudi Gabriela, tako da je sel on na tricikel, midve z Ilario pa v vozicku.

No, drugace pa imam tudi igrisce 10minut stran in sem tudi ze Gabriela peljala pes + Ilaria v vozicku. Na sreco moj sinek kar rad hodi
Sams, ja Gabriela imam v vrtcu, ga grem iskat tam nekje med 4 in 5 uro. Itak do 3.15 spijo, potem malica in v tej vrocini se po malici tudi kopajo v bazenu, tako da po resnici povedano mi ga ni zal pustiti kako urco dlje, bolje da se tam namaka z drugimi otroci kot pa doma kuha v tej vrocini
No, s septembrom sem ga pa vpisala samo v polovicno varstvo, tako da gre po kosilu domov. Bom vidla, kako nam bo slo.
Drnula, Romana, se strinjam, dober datum imamo a ne
Moj je pa prejle peljal Gabriela na urgenco, ker si je nekaj spahnil komolec in baje da so mu ga zdaj tam nazaj naravnali, bogec moj, meni so kar solze sle, ceprav nisem bila tam zraven.

No saj samo da je sedaj vse ok! Cakam zdaj da prideta domov.
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)